Με Γ. Φιολιτάκη και τη νέα χρονιά η Αγία Βαρβάρα!

Στον πάγκο της Αγίας Βαρβάρας θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική χρονιά ο Γιώργος Φιολιτάκης.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο πλευρές βρισκόταν σε επαφές τις τελευταίες ημέρες με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό και όλα έδειχναν ότι θα έχουμε “happy end”.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή το βράδυ οι άνθρωποι της Αγίας Βαρβάρας έδωσαν τα… χέρια με τον Γιώργο Φιολιτάκη ανανεώνοντας έτσι την συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο.

Η εκτίμηση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές είναι αμοιβαία αφού εκτός από το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει, στην Αγία Βαρβάρα έμειναν ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας στην Α2 ΕΠΣΗ αλλά και από το ποδόσφαιρο που έπαιξε.

Πλέον στην Αγία Βαρβάρα ξεκινούν άμεσα τον σχεδιασμό με κύριο μέλημα την ανανέωση ποδοσφαιριστών και φυσικά την ενίσχυση σε θέσεις που… πονάει  ηομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Υποχρεωτικά διπλώματα UEFA για τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΗ

Αλλαγές στο πλαίσιο των απαιτούμενων προπονητικών προσόντων ανακοίνωσε η...

Ένας γάμος… βγαλμένος από παραμύθι, με την υπογραφή του Heaven!

Σε ένα σκηνικό γεμάτο ρομαντισμό, κομψότητα και ανθισμένη ομορφιά,...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...