Γ.Πολυχρονάκης: «Η αγάπη της κοινωνίας και η ανταπόκριση στο κάλεσμα με έκαναν να μείνω»

Ο πρόεδρος της Δαμάστας Γιώργος Πολυχρονάκης μετά τις εξελίξεις στο σωματείο μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας μίλησε για την επόμενη ημέρα…

Ο ίδιος τόνισε τους λόγους που αποφάσισε να μείνει στην προεδρικό θώκο της ομάδας για έναν ακόμα χρόνο. Παράλληλα ανέφερε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του στο Δ.Σ. θα συνεχίσουν με την ίδια όρεξη το έργοπου ξεκίνησαν.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Η αγάπη που μου έδειξε η τοπική κοινωνία της Δαμάστας και η ανταπόκριση στο κάλεσμα που κάναμε, όλων των φορέων του χωριού με έκαναν να παραμείνω στο ΔΣ του Α.Ο.Δ.

ADVERTISING

Είναι τιμή μου να ηγηθώ ξανά αυτής της μεγάλης προσπάθειας, με σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι σε όλους όσους ήταν, είναι και θα είναι κοντά μας σε αυτήν την νέα αρχή η οποία θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται για άλλη μια χρονιά στην Α1.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα συνεχίσω με την ίδια όρεξη και πολύ δουλειά το έργο που ξεκίνησαν οι ιδρυτές της ομάδας μας πριν 39 χρόνια και συνέχισαν οι παλαιότεροι από εμάς με την συνεχή συμμετοχή της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Καλό πρωτάθλημα με Υγεία σε όλους.

Γιώργος Πολυχρονάκης. Πρόεδρος Α.Ο. Δαμάστας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.