Φεστιβάλ βόλεϊ στον Καρτερό: MVP… χωρίς να παίξει η Γιούλη Παρασκάκη (pics)

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει στο Ηράκλειο ένα Φεστιβάλ βόλεϊ στην άμμο, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με συνδιοργανωτές την ΕΟΠΕ, το ΕΑΚΗ, την Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών παράκτιων Αγώνων και την οργανωτική υποστήριξη του ΑΠΣ Πήγασος.

Αμέσως μετά από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball Εφήβων – Νεανίδων, που ολοκληρώθηκε και Ανδρών – Γυναικών, που βρίσκεται σε εξελίξη και το beach βόλεϊ θα συστηθεί στο Karteros Beach Sports Center.

Την ενδυμασία των αθλητών έχει αναλάβει η εταιρεία V- Teamwear, με την διοργάνωση να προσφέρει δωρεάν τον ρουχισμό στους αθλητές. Παράλληλα, κάθε αθλητής θα έχει και την δική του ατομική πετσέτα προσώπου με το σήμα της διοργάνωσης.

ADVERTISING

Το οργανωτικό κομμάτι έχει αναλάβει η υπεύθυνη της διοργάνωσης και υπεύθυνη στο τμήμα βόλεϊ του Πήγασου Γιούλη Παρασκάκη, η οποία έχει δώσει μεγάλη έμφαση στον ρουχισμό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η κ. Παρασκάκη έχει αναλάβει τη διεξαγωγή της διοργάνωσης, όπου δίνει έμφαση σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να υπάρξει το καλύτερο αποτέλεσμα και να αποτελέσει μια διοργάνωση – σταθμό στο beach βόλεϊ.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό από 30 Ιουνίου έως και 3 Ιουλίου.

Δείτε σε ψηφιακή μορφή τις ενδυμασίες αθλητών και αθλητριών για το Φεστιβάλ που έρχεται σε λίγες ημέρες στο Ηράκλειο!

ADVERTISING

Η πετσέτα προσώπου που θα δοθεί σε κάθε αθλητή:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.