Ν. Τζώρτζογλου: «Πριν από 21 χρόνια ξετυλίχθηκε το όνειρο του Εργοτέλη» (pics)

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, με ανάρτηση του στα social media θυμάται τις πρώτες στιγμές όπου “ξετυλίχθηκε το όνειρο” του Εργοτέλη με την τοποθέτηση του πρώτου πλαστικού χλοοτάπητα στο Μαρτινέγκο.

Ένα όραμα δικό του αλλά και μερικών φίλων της ομάδας πριν από 21 χρόνια γίνεται πραγματικότητα και στην ανάρτηση του ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν σε αυτό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

ADVERTISING

«21 χρόνια πριν.

Γήπεδο Εργοτέλη καλοκαιρι 2001.

Οι πρώτες στιγμές oπου “ξετυλίγεται το όνειρο” του Π.Α.Κ Εργοτελη. Τα πρώτα μέτρα πλαστικού χλοοτάπητα μπαίνουν και το Μαρτινέγκο και γίνεται το πρώτο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Ελλαδα που παίζεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Το Π.Α.Κ Εργοτέλη, ενα όραμα δικό μου αλλα και μερικών φίλων της ομάδας γίνεται πραγματικότητα και η πορεία για την Super League στήνεται με βασικούς πυλώνες και οικονομικούς συνδρομητές τους:

Στειακάκη Γιωργο, Σεβαστάκη Εμμανουήλ, Μποβολέτη Σάκη, Φραγκάκη Γιωργο. Φιλιππάκη Στέλιο, Σταυρακάκη Μανωλη, Δασκαλάκη Ιωάννη, Σουλτάτο Γιωργο, Σίφρη Ιάκωβο, Βοζικάκη Γιώργο, Ταμιωλάκη Γιώργο, Γαλανό Δημήτρη, Γαλανο Αντωνη, Γιαννουλάκη Δημήτρη, Σκεπάρνη Μιχάλη, Κασαπάκη Αντώνη, Παλλήκαρη Λιβέρη και φυσικά τους “κιτρινόμαυρους” φιλάθλους..

Σας ευχαριστώ όλους!»

ADVERTISING

Δείτε την ανάρτηση που συνοδεύεται με πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.