Ζ. Μαραθιανός: «Η αγάπη μου για την γειτονιά μου με έκανε να πω το ναι»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα παραχώρησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Ζάχος Μαραθιανός.

Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε τον Ποσειδώνα και δεν έκρυψε την αγάπη που έχει στην γειτονιά του αλλά και στο Δ.Σ. και τον Νίκο Σουτζή. Παράλληλα ο Μαραθιανός ευχαρίστησε τον Δήμο Χριστοφή και το Λίντο για τις προπονήσεις που έκανε με την ομάδα αυτό τον καιρό.

Τέλος για τους στόχους της ομάδας τόνισε ότι θέλουν άπαντες να χαίρονται το ποδόσφαιρο όπως γινόταν παλιά στα πάρκα της γειτονιάς.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αγάπη που έχω για τη γειτονιά μου όπως και οι σχέσεις με τα άτομα του Δ.Σ. και τον προπονητή με έκανε να πω το ναι. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την κατανόηση που έδειξαν τον Ιανουάριο που λόγω της δουλειάς μου δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τις υποχρεώσεις της ομάδας, όπως επίσης και την κατανόηση που έδειξαν κι άλλες ομάδες που αρνήθηκα για την αγάπη που έχω στην γειτονιά μου και τον Ποσειδώνα. Επίσης ευχαριστώ την ομάδα της Δόξας Ηρακλείου/Λίντο και τον φίλο μου Δήμο Χριστοφή που έκανα κάποιες προπονήσεις αυτό το διάστημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον γιατρό Δημήτρη Μπακάρο και τον Γιώργο Φαλιατάκη που μου αποκατέστησαν το πρόβλημα που είχα στο πόδι. Τέλος ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου».

Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος μας είναι να χαιρόμαστε και να αγαπάμε το ποδόσφαιρο όπως παλιά στα παρκάκια και στις αλάνες της γειτονιάς μας. Εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content