Οι ακαδημίες του Λίντο έτοιμες για μια ακόμα επιτυχία! (pics)

Μετά από την εντυπωσιακή παρουσία των τμημάτων της ακαδημίας του Λίντο στο «3ο EVIA CUP» που διεξήχθη στην Ερέτρια, πλέον η προσοχή όλων έχει στραφεί στο «International Balkan Cup» που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη.

Πριν από μερικές μόλις ημέρες, δύο τμήματα παιδιών γεννηθέντων 2008-09 αλλά και 2012, συμμετείχαν στο «3ο EVIA CUP», έχοντας αρκετά καλή παρουσία, με το τμήμα παιδιών 2012, να καταλαμβάνει και την 1η θέση.

Πλέον, η προσοχή όλων έχει στραφεί στο «International Balkan Cup», όπου θα συμμετέχει η ακαδημία του Λίντο επίσης με δύο τμήματα, παιδιών 2006-07 αλλά και 2010, από 24 έως και 27 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

ADVERTISING

Η αποστολή θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Ηρακλείου το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου με αρχικό προορισμό τον Πειραιά.

Μάλιστα το Λίντο με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω χορηγούς, που στήριξαν τη συμμετοχή των αθλητών στις προαναφερθέντες διοργανώσεις: Πολυχρονάκης Γιώργος (Avli Bar Restaurant), Φωνιαδάκη Μαρία (Ασφαλιστικές υπηρεσίες), οικογένεια Πετούση (Ταβέρνα Πετούσης), οικογένεια Δουλουφάκη (Φαρμακεία Δουλουφάκης) αλλά και τον Μενέλαο Βλατά (Fresh Snack)».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content