Λ. Λεουτσάκος: «Υπερείχε και άξιζε την άνοδο η Βέροια»

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής χαρακτήρισε «αδικία» τα μπαράζ.

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος συνεχάρη τη Βέροια για την προσπάθεια της και υποστήριξε ότι ήταν ανώτερη από τη Λαμία και άξιζε ν’ ανέβει στη Super League. Τόνισε, μάλιστα, πως το σύστημα πρέπει ν’ αλλάξει, ώστε ν’ ανεβαίνουν αμέσως οι πρωταθλήτριες των δύο ομίλων. Αναλυτικά είπε:

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν μέχρι και το τελευταίο λεπτό της χρονιάς στη Λαμία, η Super League 2 προσπάθησε με κάθε τρόπο να αναδείξει την κατάφορη αδικία του συστήματος ανόδου των ομάδων μας στην Super League 1.

ADVERTISING

Μια αδικία που αναγκάζει έναν πρωταθλητή ομίλου να δίνει δυο διπλούς αγώνες μπαράζ και να μην κερδίζει απευθείας την θέση του στην ανώτερη κατηγορία. Μια ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα 34 ομάδων, να κατακτά το πρωτάθλημα στον όμιλό της και να πρέπει να αγωνιστεί και πάλι στην ίδια κατηγορία με την περυσινή.

Τα δυο παιχνίδια μπαράζ ανάμεσα στη Βέροια και τη Λαμία, έκαναν ακόμη πιο υπαρκτό το πρόβλημα. Αρκετοί από τους προέδρους της SL1 στηλιτεύουν πλέον το γεγονός. Ελπίζουμε του χρόνου να ψηφίσουν υπέρ μας και να ζητήσουν τον απευθείας προβιβασμό δυο ομάδων μας.

Οφείλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια που στους δυο αγώνες με τη Λαμία απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο πρωτάθλημα της Super League 1. Υπερείχε και άξιζε την άνοδο. Ας είναι η τελευταία ομάδα που βιώνει αυτόν τον Γολγοθά».

 

ADVERTISING

Τα σχόλια είναι κλειστά.