«Τρέχει» ο σχεδιασμός του Δία για την Α2 ΕΠΣΗ!

Μια πολύ δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Δία, ο οποίος κέρδισε την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ και έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν.

Στον Δία ξεκίνησε η φετινή σεζόν με αρκετά προβλήματα, τόσο με το γηπεδικό όσο και με την έλλειψη πολλών επιλογών, ωστόσο στο δεύτερο μισό με μια καταπληκτική πορεία, τερμάτισε στην δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από την πρώτη Ομόνοια και μέσω των μπαράζ με το Άλογο Μαλεβιζίου, κέρδισε την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ.

Αν και αρκετά νωρίς, στον Δία έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για την στελέχωση του ρόστερ για την νέα σεζόν, με τον πήχη να ανεβαίνει, με την Α2 ΕΠΣΗ εξάλλου να είναι μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία.

ADVERTISING

Η εικόνα για το περσινό ρόστερ είναι εξαιρετική, υπάρχει διάθεση για την διατήρηση του βασικού κορμού που οδήγησε τον Δία στην Α2 κατηγορία, ενώ έχουν ξεκινήσει και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Στα μέσα Ιουλίου αναμένεται να γίνει η Γενική Συνέλευση, για να δρομολογηθούν και να μπουν σε σειρά οι εξελίξεις για την συμμετοχή της ομάδας στην Α2 κατηγορία, ενώ έχει εκφραστεί από νωρίς για την είσοδο 2-3 προσώπων στο νέο Δ.Σ.

Για το θέμα του Σταύρου Τρανταλίδη και την παραμονή του στην ομάδα και την νέα σεζόν, θα υπάρξουν συζητήσεις αρχές του μήνα, με τον Δία πάντως να έχει ξεκινήσει από αρχές Ιουνίου με μεθοδικότητα τον σχεδιασμό του για την Α2 κατηγορία.

 

 

 

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.