ΕΠΣΗ: «Ο Νίκος Ψυλλάκης αφήνει ένα μεγάλο κενό και ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νεότερους»

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση της εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Νίκου Ψυλλάκη, ο οποίος έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Τρίτης.

Μάλιστα στην ανακοίνωση οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ αναφέρουν ότι ο Νίκος Ψυλλάκης αφήνει ένα μεγάλο κενό και θα αποτελεί πάντα ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νεούτερους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ: «Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για τον θάνατου του Νίκου Ψυλλάκη, ενός ανθρώπου που ήταν η προσωποίηση της αγνότητας και του ρομαντισμού στο τοπικό μας ποδόσφαιρο…

ADVERTISING

Ιδρυτικό στέλεχος και επί χρόνια παράγοντας του Γιούχτα, ο εκλιπών συνέδεσε την ζωή του με το σωματείο των Αρχανών, αποτελώντας παράλληλα ένα από τα πιο γνώριμα πρόσωπα των γηπέδων του Ηρακλείου.

Ο Νίκος Ψυλλάκης αφήνει ένα μεγάλο κενό και θα αποτελεί πάντα ένα λαμπρό παράδειγμα για τους νεότερους για την αγάπη του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ο Θεός να τον αναπαύσει»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.