Βαρύ πένθος για τον Γιούχτα

Απέραντη θλίψη στους Αρχανιώτες.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του Γιούχτα, αφού ο Νίκος Ψυλλάκης, ένας άνθρωπος που είχε συνδέσει για πολλά χρόνια το όνομα του με τους «πράσινους», «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγκλονισμένος ο Γιούχτας για τον θάνατο του Νίκου Ψυλλάκη… Σήμερα είναι ημέρα πένθους για τον Γιούχτα και για το ποδόσφαιρο των Αρχανών… Ο αγαπημένος μας Νίκος Ψυλλάκης, ένας άνθρωπος που συνδέθηκε για πολλά χρόνια με τον Γιούχτα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σκορπίζοντας βαρύ πένθος σε όλους μας.

ADVERTISING

Ο Νίκος Ψυλλάκης ήταν ιδρυτικό μέλος της ομάδας μας, πέρασε όλη τη ζωή του δίπλα της και ήταν μια εμβληματική μορφή για το σωματείο μας. Μια χαρακτηριστική φιγούρα για τον Γιούχτα αλλά και το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, κάθε σαββατοκύριακο παρακολουθούσε όχι μόνο τα παιχνίδια της ομάδας μας, αλλά πάντα ήταν σε κάποιο γήπεδο στο Ηράκλειο, ως ένας από τους αγνότερους φίλους του ποδοσφαίρου… Καλό ταξίδι φίλε Νίκο Ψυλλάκη… Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του… (Περισσότερες λεπτομέρειες για την κηδεία του θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες)».  

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.