Τελετή λήξης και απολογισμός για το 9ο παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου το ΔΟΠΑΦΜΑΗ! (pics)

Την Τετάρτη 8-06-2022 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Παγκρήτιου Σταδίου συνάντηση των εκπροσώπων των συλλόγων, των αθλητικών κέντρων και φορέων του αθλήματος για τον απολογισμό του 9 ου Παιδικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Στην ομιλία του, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού και Πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, Κώστας Βαρδαβάς τόνισε τη βαρύτητα που δίνει ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ στις αθλητικές δράσεις που αφορούν μικρά παιδιά, ιδιαίτερα μετά την παύση δύο ετών λόγω της πανδημίας, και τη συνέπεια της δημοτικής Αρχής να προσφέρει άθληση και ψυχαγωγία στις μικρές ηλικίες .

Ο υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος  Σωτήρης Συνάνης στον απολογισμό του τουρνουά, ενημέρωσε ότι έλαβαν μέρος 35 σύλλογοι με 168 ομάδες, με παιδιά ηλικίας από 5 έως και 15 ετών ενώ πραγματοποιήθηκαν 495 παιχνίδια, με συνολικό αριθμό αθλούμενων τα 3.200 παιδιά .

ADVERTISING

Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν, επίσης, τα υπηρεσιακά στελέχη Νίκος Τούλης , Γιώργος Γαυγιωτάκης , Νίκος Δελατόλας , Γιώργος Παπαδάκης και Βάνα Γαλυφιανάκη.

Η συνάντηση έκλεισε με τον εποικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των παρευρισκόμενων και των στελεχών του Δήμου Ηρακλείου. Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν για την επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά, διαιτητές, ιατρούς , σωματεία και γονείς αλλά περισσότερο από όλους τα ίδια τα παιδιά για την συμμετοχή τους .

Με τη λήξη της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε όλους τους συλλόγους.

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.