Η ενημέρωση της ΕΠΟ για Χατζηγιοβάνη: «Μετέβη στο νοσοκομείο λόγω στομαχικών διαταραχών»

Η ΕΠΟ ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του Τάσου Χατζηγιοβάνη τονίζοντας πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετέβη στο νοσοκομείο λόγω στομαχικών διαταραχών.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα της Ελλάδας με το Κόσοβο, αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας. Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως ο 25χρονος εξτρέμ μετέβη στο νοσοκομείο της Λαμίας εξαιτίας στομαχικών διαταραχών και αποχώρησε έπειτα από λίγο.

«Σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Τάσου Χατζηγιοβάνη ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής μετέβη, καθ’ οδόν προς Αθήνα και λόγω στομαχικών διαταραχών, στο νοσοκομείο Λαμίας, από το οποίο αποχώρησε λίγες ώρες αργότερα», ανέφερε η ενημέρωση συγκεκριμένα.

Πηγή: sport24.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...