Ν. Ανδριανάκης: «Ήταν μια εύκολη απόφαση…»

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Ο Νίκος Ανδριανάκης συνεχίζει για 4η σεζόν στον πάγκο της ομάδας του Κατσαμπά, με τον ίδιο να τονίζει στο GRANDSPORT ότι δε δυσκολεύτηκε καθόλου να πει το «ναι» στην πρόταση που του έγινε από τους «κιτρινόμαυρους», αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει στο ιστορικό σωματείο.

Στην αρχική τοποθέτηση του, επεσήμανε: «Ήταν μια εύκολη απόφαση να παραμείνω στην ομάδα. Θα είναι η 4η χρονιά, γιατί εδώ περνάω καλά και έχω μία σωστή συνεργασία με τους παίκτες και τη διοίκηση. Είμαι ικανοποιημένος από τα όσα έχω συναντήσει στην ΑΕΚ τα τρία προηγούμενα χρόνια και δεν δυσκολεύτηκαν να πω το… ναι».

ADVERTISING

Όσον αφορά στην ΑΕΚ της νέας σεζόν, ο Ανδριανάκης υποστήριξε: «Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον μεγαλύτερο κορμό του ρόστερ της περασμένης περιόδου και στη συνέχεια να κάνουμε και κάποιες ποιοτικές κινήσεις, όσον αφορά στις προσθήκες. Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε σε ποιες θέσεις θέλουμε να ενισχυθούμε. Έχουμε ακόμη καιρό και πρέπει αρχικά να τελειώσουμε με το κομμάτι των ανανεώσεων».

Για το καινούργιο Δ.Σ. του συλλόγου, τόνισε: «Το γεγονός ότι μπαίνουν νέα μέλη στη διοίκηση είναι σίγουρα πολύ καλό. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν δείξει ότι ξέρουν τι θέλουν και τι μπορούν να προσφέρουν. Είναι πολύ θετικό για την ομάδα μας».

Ο έμπειρος προπονητής κράτησε χαμηλά τους τόνους, αναφορικά με τους στόχους της ερχόμενης περιόδου και υποστήριξε: «Είναι ακόμη νωρίς να πούμε ότι πάμε για κάτι παραπάνω. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ακόμη πως θα είναι οι υπόλοιπες ομάδες. Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει, όμως είναι προτιμότερο να μη να λέμε πολλά, γιατί έχουμε καιρό μπροστά μας».

ADVERTISING

Ο Ανδριανάκης, τέλος, ευχήθηκε να δοθεί λύση με το θέμα του γηπέδου. Αναλυτικά: «Το γηπεδικό αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο πρόβλημα για την ΑΕΚ. Η διοίκηση, από την πλευρά της, γνωρίζω πως κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθεί λύση. Πιστεύω και εύχομαι ότι σύντομα θα έχουμε νέα και θα μπορέσουμε και εμείς να κάνουμε ακόμη καλύτερα τη δουλειά μας».

 

Συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Ανδριανάκης

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.