Μ. Λεμονάκης: «Όλοι αύριο στην αίθουσα της ενορίας για μια λύση που θα έχει νικητή τον ΠΑΟΚ μας και τον Κρουσώνα»

Κάλεσμα σε όλο τον Κρουσώνα και όχι μόνο έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Μανώλης Λεμονάκης. 

Ο επί χρόνια γενικός αρχηγός της ομάδας καλεί τους φορείς της περιοχής, τους επιχειρηματίες, την Περιφέρεια και τον Δήμο να δώσει το παρών στην αυριανή Γ.Σ. που θα κρίνει το μέλλον της ομάδας.

Παράλληλα ζητάει να στηρίξει την προσπάθεια που έχει κάνει ο Κώστας Μπουμάκης, αλλά και ο Δευκαλίων Στειακάκης ώστε να βρεθεί λύση που θα έχει νικητή τον ΠΑΟΚ και τον Κρουσώνα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την ομάδα μας, για το καμάρι του Κρουσώνα, τον ΠΑΟΚ μας, σαν παλιός παράγοντας παίρνω την πρωτοβουλία να σας καλέσω όλους εμάς που αγαπάμε την ομάδα και το χωριό μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και πέντε χρόνια με πρόεδρο τον καταξιωμένο άνθρωπο και επιχειρηματία Κώστα Μπουμάκη να μην τελειώσει εδώ. Καλώ όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που τίμησαν και τιμήθηκαν από την ομάδα μας, όλους τους φορείς του Κρουσώνα που εκλέγονται με την βοήθεια του χωριού, εκλεγμένους και μη, βουλευτές, περιφέρεια, Δήμο, τους επιχειρηματίες του Κρουσώνα, τους απλούς Κρουσανιώτες να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Είναι κρίμα και άδικο να χαθούν όλα αυτά που φτιάξαμε όλοι μαζί. Σύγχρονο γήπεδο στολίδι, γυμναστήριο, σύγχρονες ακαδημίες με τόσο κόπο και ιδρώτα, υποχρεώσεις και χρήμα. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, ο ΠΑΟΚ μας ενώνει. Όταν το καταλάβουμε όλοι αυτό δεν φοβόμαστε τίποτα. Είναι μεγάλη μας τιμή να ηγείται αυτής της προσπάθειας ένας άνθρωπος που δεν είναι από τον Κρουσώνα, όπως είναι και τιμή μας που δηλώνει κρουσανιώτης όπου σταθεί. Ελάτε όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτούς τους δύο μεγάλους κρουσανιώτες, Κώστα Μπουμάκη, Δευκοαλίων Στειακάκη που για άλλη μια φορά τους ευχαριστώ και εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους της κοινωνία του Κρουσώνα. Όλοι αύριο στην αίθουσα της ενορίας για μια λύση που θα έχει νικητή τον ΠΑΟΚ μας και τον Κρουσώνα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.