Κ. Σαββιδάκη: «Ο Αλμυρός δείχνει έτοιμος για το βήμα παραπάνω – Μεγάλος σταθμός στην καριέρα μου η Μπενφίκα»

Η νέα Sports Manager του Αλμυρού, Κορίνα Σαββιδάκη μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την συμφωνία της με την ομάδα του Γαζίου, το πέρασμα της από την Μπενφίκα και τους στόχους της για τη νέα αγωνιστική χρονιά. 

Η Κορίνα Σαββιδάκη έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις ακαδημίες της Μπενφίκα, της Λείρια αλλά και τον Ακράτητο επί ελληνικού εδάφους, έχοντας χτίσει ήδη το δικό της βιογραφικό το οποίο εντυπωσιάζει.

Γι αυτό και στον Αλμυρό επέλεξαν την ίδια για να στελεχώσει το προπονητικό επιτελείο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Μάλιστα η ίδια στις δηλώσεις της ξεκαθάρισε ότι από την πρώτη στιγμή που είχε επαφές με τους “πορτοκαλί” ήθελε να εργαστεί στην ομάδα μιας και ο Αλμυρός δείχνει έτοιμος για το βήμα παραπάνω.

ADVERTISING

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πέρασμα της από την Μπενφίκα τονίζοντας πως ήταν ένας μεγάλος σταθμός στην καριέρα της παίρνοντας αρκετά μαθήματα από την Πορτογαλία.

Ανακοίνωσε το προπονητικό επιτελείο της νέας χρονιάς ο Αλμυρός!

ADVERTISING

Αρχικά θα θέλαμε να μας πεις τους λόγους που επέλεξες να βρεθείς στο προπονητικό τιμ του Αλμυρού και τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το ναι…: «Για αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αλμυρού που με εμπιστεύονται και μου δίνουν την ευκαιρία να παρουσιάσω και να μοιραστώ μαζί τους πράγματα και εμπειρίες που έχω αποκομίσει από ομάδες ,να συμβάλω στην προσπάθεια που κάνουν τόσα χρόνια και να συνεχίσουμε την σοβαρή δουλειά που έχει γίνει. Ήθελα από την αρχή να συνεργαστώ με την ομάδα του Αλμυρού διότι ήδη από την πρώτη στιγμή που έχω έρθει, έχω εικόνα ομάδας που είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα και αυτό με χαροποιεί πολύ και θα γίνει ο σωστός προγραμματισμός».

Έχεις αρκετή εμπειρία παρότι και μικρή στην ηλικία έχοντας εργαστεί και στην Μπενφίκα. Τι έχεις κερδίσει από αυτό και πως μπορείς να το περάσεις στον Αλμυρό: «Φυσικά και η πορεία μου στη Μπενφίκα ήταν ένας πολύ μεγάλος σταθμός, ο οποίος με βοήθησε να εξελιχθώ και να μάθω πολλά απο καταξιωμένους ανθρώπους από το χώρο του ποδοσφαίρου. Όλα αυτά τα οφείλω στον μέντορα μου Zuela Francisco ο οποίος ήταν πάντα δίπλα μου και με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να εξελιχθώ στον χώρο αυτό και να φτάσω στο σημείο που είμαι τώρα».

Ποιοι είναι οι δικοί σ στόχοι για φέτος και για την ομάδα; «Στόχοι προσωπικοί έρχονται όταν έχεις πετύχει τον στόχο της ομάδας πρώτα. Οπότε οι στόχοι που θέτει η ομάδα είναι και οι προσωπικοί. Δουλεύουμε για το αύριο. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και είναι σημαντικό. Όλοι, μαζί με το προπονητικό τιμ θα προσπαθήσουμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που στο τέλος θα μας έχει όλους ικανοποιημένους».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.