Ν. Σαμουηλίδης: «Θα μπορούσαμε να συζητάμε για ώρες τους λόγους που ανανέωσα – Διάθεση και πάθος για διάκριση»

Ο Νίκος Σαμουηλίδης ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΠΟΑ για έναν ακόμα χρόνο και με δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 αναφέρθηκε στους λόγους που το έκανε αλλά και στον δύσκολο χρόνο που πέρασε. 

Ο Σαμουηλίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος του ΠΟΑ την φετινή χρονιά καθώς υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει σχεδόν όλη την χρονιά. Ο ίδιος με τις δηλώσεις του στάθηκε στο γιατί επέλεξε να παραμείνει στο Ατσαλένιο για έναν ακόμα χρόνο.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει και να αναγεννηθεί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον γιατρό που τον χειρούργησε όσο και για τους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.

ADVERTISING

Συμφώνησε για έναν ακόμα χρόνο ο Σαμουηλίδης με τον ΠΟΑ!

Τέλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο τονίζοντας: “Διάθεση, και πάθος για διάκριση”.

ADVERTISING

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΟΑ: «Αρχικά θα μου ήταν δύσκολο να πω όχι σε έναν οργανισμό που γαλουχεί τα παιδιά του με τις διδαχές και τις σκέψεις του Νίκου Καζαντζάκη και του Μπέρτολτ Μπρεχτ είτε παίζαμε στην Α’ Εθνική είτε στην Α1 ΕΠΣΗ.

Οι λόγοι που ανανέωσα είναι πολλοί και θα μπορούσαμε να τους κουβεντιάσουμε για ώρες. Ευτυχισμένος είναι αυτός που όταν δίνει δεν θυμάται, και όταν παίρνει δεν ξεχνά” το είχα διαβάσει σε να βιβλίο όταν είχα κάνει την επέμβαση και νομίζω πως συνοψίζει όλο το σκεπτικό της απόφασης για την ανανέωση».

Για την επιστροφή του στην δράση μετά τον σοβαρό του τραυματισμό: «Το σίγουρο είναι ότι μετά από τέτοιο τραυματισμό δεν επιστρέφεις ο ίδιος, ή θα το δεις μοιρολατρικά και θα σε πάρει από κάτω ,ή θα το δεις σαν μια ευκαιρία για να αναγεννηθείς και ως αθλητής και ως άνθρωπος. Εγώ επιλέγω το δεύτερο».

ADVERTISING

Για το ποιους είχε δίπλα του σε αυτή την δύσκολη στιγμή της καριέρας του: «Είχα την τύχη να με χειρουργήσει ένας πολύ καλός γιατρός ,ο Γιώργος ο Τζοάνος ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά. Πολλές εργατοώρες, αφιέρωσαν δίπλα μου ο φυσιοθεραπευτής και φίλος Χρήστος Κωνσταντινίδης και Σάββας Χαριτωνίδης .Δούλεψαν μαζί μου και με βοήθησαν πάρα πολύ. Τι να πρωτοπώ για τον γυμναστή Κώστα Κεφαλάκη που πέρα απ’ την απίστευτη διάθεση και τις γνώσεις , στάθηκε δίπλα μου σαν οικογένεια».

Το μήνυμα στον κόσμο του ΠΟΑ: «Το τελευταίο εξάμηνο έζησα και εγώ την ομάδα απ’ την κερκίδα. Οπότε μπορώ να υποσχεθώ αυτό που ήθελα να βλέπω εγώ ως φίλαθλος. Διάθεση και πάθος για διάκριση».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.