Τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Ν. Μυλωνίδης – Νέο τεχνικό δίδυμο Ν. Κουρουπάκης, Β. Παπαδάκης!

Μετά από έξι χρόνια σπουδαίας δουλειά στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Μυλωνίδης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των “πρασίνων”.

Τίτλοι τέλους πέφτουν στην συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Μυλωνίδη, αφού οι δύο πλευρές μετά από συνάντηση που είχαν αποφάσισαν από κοινού να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους τη νέα χρονιά.

Ο Νίκος Μυλωνίδης βρισκόταν στο σωματείο τα τελευταία έξι χρόνια έχοντας καταφέρει να βάλει την…σφραγίδα του στις μεγάλες επιτυχίες του Παναθηναϊκού βοηθώντας παράλληλα αρκετά νεαρά παιδιά να εξελιχθούν και να προχωρήσουν στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

ADVERTISING

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν την προσφορά του και με ανακοίνωση τους αναφέρουν: “Έξι χρόνια επιτυχημένα μαζί με τον Νίκο Μυλωνίδη, όμως ήρθε η ώρα να πούμε το… αντίο. Ο Νίκος είναι ένα ακέραιος χαρακτήρας ο οποίος βοήθησα τα μέγιστα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Όλα έχουν ένα τέλος. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την προσφορά του στο σωματείο”.

Μάλιστα οι “πράσινοι” θα καλύψουν το… κενό εκ των έσω αφού τη νέα χρονιά τεχνικό δίδυμο στο σωματείο θα είναι ο Νίκος Κουρουπάκης με τον Βασίλη Παπαδάκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.