Ο αρχηγός θα φοράει «κυανόλευκα»: Ανανέωσε με Γ. Πιθαρούλη ο ΑΟΑΝ!

Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε ο ΑΟΑΝ, αφού ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Πιθαρούλη για έναν ακόμα χρόνο.

Ο αρχηγός του ΑΟΑΝ μετά από εντυπωσιακές σεζόν τα τελευταία χρόνια θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Αγίου Νικολάου με την ευχή όλων στο σωματείο να κάνει ανάλογες ή και καλύτερη σεζόν.

Μάλιστα όπως αναφέρουν και στην ανακοίνωση οι “κυανόλευκοι” ο 32χρονος αμυντικός είναι από τους κορυφαίους της ομάδας και η ανανέωση της συνεργασίας είναι μια σπουδαία υπόθεση τόσο για την διοίκηση όσο και για την ομάδα γενικά.

ADVERTISING

Εντυπωσιάζει η νέα επετειακή εμφάνιση του ΑΟΑΝ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:Μια από τις πιο σημαντικές περιπτώσεις στη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας για τη νέα σεζόν 2022/2023, αυτή της παραμονής του Γιώργου Πιθαρούλη, είχε αίσια κατάληξη.

ADVERTISING

Ο αρχηγός μας θα είναι μέλος της προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και στις υπόλοιπες διοργανώσεις που η ομάδα θα συμμετάσχει, για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο 32χρονος αμυντικός εκ των κορυφαίων και την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο, αποτελεί ένα από τα κορυφαία στελέχη της ομάδας μας και η ανανέωση της συνεργασίας είναι μια σπουδαία υπόθεση.

Ευχές για υγεία και με πολλή δουλειά, να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.