Συστάθηκε η επιτροπή αγωνιστικού σχεδιασμού της ΑΕΚ

Στη σύσταση επιτροπής αγωνιστικού σχεδιασμού, προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Κατσαμπά, προκειμένου άμεσα, απο την επόμενη κιόλας ημέρα, να προχωρήσει στην υλοποίηση των όσων έχει αποφασίσει ήδη το συμβούλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου των κιτρινόμαυρων, αποφασίστηκε η σύσταση της εν λόγω επιτροπής, στην οποία μετέχει και ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Μαστροκυριακάκης.

Βάσει της σημερινής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου, στη νέα επιτροπή, πέραν του προέδρου, μετέχουν ακόμα: ο Τεχνικός Διευθυντής Κώστας Μπαρκάτσας, ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γραμματέας Νίκος Καζάκος, αλλά και το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής Μάνος Καραντεμοίρης.

ADVERTISING

Σκοπός και στόχος της επιτροπής, είναι αρχικά να… κλείσει το θέμα του προπονητή, με τον Νίκο Ανδριανάκη να είναι σε πρώτο… πλάνο και ήδη έχει αποφασιστεί να γίνει συνάντηση μαζί του αρχές της επόμενης εβδομάδες, ενώ στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές, τόσο αυτοί που αγωνίστηκαν πέρυσι με τα κιτρινόμαυρα, όσο και αυτοί που απασχολούν την ομάδα.

Πλέον, αναμένεται τις επόμενες ημέρες, άπαντες να σηκώσουν… μανίκια.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.