Την Κυριακή (19/6) η Γ.Σ. της Δαμάστας

Την Κυριακή 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της Δαμάστας.

Η Γ.Σ. θα ξεκινήσει στις 11:00, στο Πολιτιστικό και Λαογραφικό κέντρο Δαμάστας, με το συμβούλιο να καλεί τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα για το σωματείο. Κατά την διάρκεια της Γ.Σ. θα γίνει απολογισμός δράσης του Δ.Σ. για την φετινή χρονιά, ο οικονομικός απολογισμός, έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, καθώς και συζήτηση για κρίσιμα θέματα που αφορούν την Δαμάστα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, οι διαδικασίες θα επαναληφθούν την Κυριακή 26 Ιουνίου την ίδια ώρα.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση:

«Το Διοικητικό Συμβούλι οτου Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας, σύμφωνα με το καταστατικό προσκαλεί όλα τα μέλη του, να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό και Λαογραφικό Δαμάστας, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 11:00.

Θέματα ημερήσιας διάταξης

ADVERTISING

  • Απολογισμός δράσης Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2021
  • Οικονομικός απολογισμός έτους 2021
  • Πρόγραμμα Δράσεων και Προϋπολογισμός 2022
  • Γενική ενημέρωση
  • Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών για σημαντικά θέματα της Δαμάστας

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γεν. Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα στις 26 Ιουνίου 2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 οπότε υπάρχει απαρτία με όσους είναι παρόντες.

Το Δ.Σ. απευθύνεται σε όλους τους συγχωριανούς και ιδιαίτερα στους νέους να πλαισιώσουν το Σύλλογο με την ενεργή συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του.

ADVERTISING

Πληροφορίες: Σαρρής Γεώργιος (6944420970), Περάκης Κώστας (6942443246)».

 

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.