Γ. Βρέντζος: «Η σωστή, ιδανική κατεύθυνση και λύση για τον Εργοτέλη είναι προφανής»

Ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος πήρε θέση στα όσα γίνονται στους «κιτρινόμαυρους» το τελευταίο διάστημα..

Με ανάρτηση του στα social media ο Γιώργος Βρέντζος ανέφερε πως ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη Μαγκέτ Σαμί βρίσκεται σε συζητήσεις για δύο επενδυτές από το εξωτερικό, οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΠΑΕ και ευχήθηκε οι συζητήσεις να έχουν θετική κατάληξη.

Παράλληλα, από την μεριά του τόνισε πως κράτησε την υπόσχεση του και έκανε το χρέος του προς τον σύλλογο, ενώ εύχεται να κάνουν το ίδιο Σαμί και Σεβαστάκης. Τέλος εύχεται να πάνε όλα καλά, υποστηρίζοντας πως η κατεύθυνση που πρέπει να πάρει ο σύλλογος είναι προφανής.

ADVERTISING

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Πληροφορήθηκα ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Εργοτέλης, Μάγκεντ Σάμι, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του ΔΣ του Ερασιτέχνη ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με 2 επενδυτές από το εξωτερικό οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ΠΑΕ. Εφόσον το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και σοβαρό και οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να οδηγήσουν τον Εργοτέλη στην επόμενη μέρα με ασφάλεια κι αξιοπρέπεια, εύχομαι ειλικρινά οι συζητήσεις να έχουν θετική κατάληξη.

Από τη μεριά μου, όπως υποσχέθηκα στον κόσμο του Εργοτέλη κατά την πρόσφατη τηλεοπτική μου συνέντευξη, έκανα – γι’ ακόμα μια φορά – το χρέος μου προς τον Σύλλογο…

ADVERTISING

Ελπίζω κι εύχομαι ότι το ίδιο θα κάνουν τόσο ο Μάγκεντ Σάμι, ο οποίος κρατάει στα χέρια του το μέλλον όχι μόνο της ΠΑΕ αλλά ουσιαστικά κι ολόκληρου του Συλλόγου, όσο και ο Μανώλης Σεβαστάκης, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά τα τελευταία 5 χρόνια, καθώς και η διοίκηση του Ερασιτέχνη κι ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης.

Ελπίζω κι εύχομαι ότι ο Μάγκεντ, ο οποίος παρά τα λάθη του έχει προσφέρει στον Εργοτέλη έως τώρα κι έχει ξοδέψει πολλά χρήματα, θα σκεφτεί την υστεροφημία του. Ελπίζω κι εύχομαι επίσης ότι ο Μανώλης, ο οποίος θα είναι καλό να παραμείνει στην ΠΑΕ ανεξάρτητα του όποιου νέου ιδιοκτήτη, θα βάλει σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές βλέψεις και φιλοδοξίες του. Ελπίζω κι εύχομαι ο Γιώργος, ο οποίος κρατάει γερά το τιμόνι του Ερασιτέχνη εδώ και 5 χρόνια, θα παραμερίσει τους “φόβους” του και να κάνει ό,τι μπορεί, στο μικρό μέτρο που του αναλογεί, προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η σωστή κι ιδανική κατεύθυνση και λύση για τον Εργοτέλη είναι προφανής…το ξέρουν όλοι, εντός κι εκτός Εργοτέλη, εντός κι εκτός Ηρακλείου και Κρήτης…την προσδοκούν οι φίλαθλοι μας και τη φοβούνται οι αντίπαλοι μας… Ελπίζω κι εύχομαι να πάνε τελικά όλα καλά. Αν όχι τότε ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στον κόσμο και στην ιστορία του Συλλόγου…»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.