Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, με τον απερχόμενο πρόεδρο Βασίλη Κοκκινάκη, να λαμβάνει τους περισσότερους ψήφους και να είναι αυτός, ο οποίος θα συγκαλέσει το πρώτο διοικητικό συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταμειακώς εντάξει ήταν 39 μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, εκ των οποίων ψήφισαν οι 26, ενώ τουλάχιστον δύο εκ των υποψηφίων απουσίαζαν καθώς νοσούν κορωνοϊό και ως εκ τούτου δεν είχαν την ευκαιρία να ασκήσουν το δικαίωμα τους.

Κοντά στη διαιτησία ο Νίκος Συριγωνάκης…

ADVERTISING

Στο νέο Δ.Σ., το οποίο θα είναι 7μελές, εκλέχτηκαν κατά σειρά προτίμησης οι Βασίλης Κοκκινάκης, Μιχάλης Κουκουλάκης, Νίκος Γιαλαμάς, Ιωάννης Πολυχρονάκης, Φρίξος Βιδάκης, Βελεγράκης Στέλιος και  Λεονταράκης Θεοχάρης ενώ δεν εκλέχτηκαν οι Γαρεφαλάκης Μιχάλης-Αναστάσιος Μαστορίδης.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν οι Κουναλάκης Κωνσταντίνος, Τουρλουκάκη Χρυσούλα και Σταυρακάκη Νατάσα. Πλέον, μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πρώτος στην ψηφοφορία θα κληθεί να συγκαλέσει το πρώτο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα έχει ως κύριο θέμα, τη συγκρότηση σε σώμα.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content