Στα «χέρια» του Γ. Λέλεκα το θέμα προπονητή στον ΠΟΑ!

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα το απόγευμα με τους ιθύνοντες της ομάδας να αποφασίζουν για το θέμα του προπονητή τις επόμενες ημέρες.

Οι εξελίξεις στον ΠΟΑ τρέχουν και το μεγάλο ζήτημα την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι αυτό του προπονητή, προκειμένου η ομάδα να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική χρονιά μιας και ο στόχος της θα είναι πρωταγωνιστικός όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας ανεξαρτήτως το που θα αγωνίζονται οι «πράσινοι».

Μάλιστα από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο εξουσιοδοτήθηκε ο Γιώργος Λέλεκας να κάνει τις τελευταίες συναντήσεις με τους προπονητές που ενδιαφέρουν την ομάδα για να προχωρήσει ο σχεδιασμός.

ADVERTISING

Σε πρώτο… πλάνο στον ΠΟΑ υπάρχει ο Ανέστης Αναστασιάδης. Ο νεαρός τεχνικός ξεκίνησε τα προπονητικά του βήματα από τον ΠΟΑ, ωστόσο η χρονιά δεν πήγε όπως θα την περίμενε, αφού ο ΠΟΑ υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα. Παρόλα αυτά στην διοίκηση αναγνωρίζουν την δουλειά που κάνει και επιθυμούν να συνεργαστούν για έναν ακόμα χρόνο ανεξαρτήτως που θα βρίσκεται η ομάδα.

Στα υπόψιν ωστόσο του ΠΟΑ υπάρχει και ο Μηνάς Πίτσος. Ο έμπειρος τεχνικός που γνωρίζει αρκετά καλά τον ΠΟΑ, εργαζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ, ωστόσο με την κατάσταση στους «ασπρόμαυρους» να είναι αβέβαιη το ίδιο συμβαίνει και με το μέλλον του στο σωματείο.

Σίγουρα και οι δύο περιπτώσεις απασχολούν ιδιαίτερα τους ανθρώπους του ΠΟΑ οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να… τρέξουν τις επόμενες ημέρες το θέμα και να κλείσει και τυπικά ο προπονητής στον ΠΟΑ…

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.