Την Παρασκευή νέο Δ.Σ. – Τη Δευτέρα η συνάντηση με Ν. Ανδριανάκη

Στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο στο οποίο αναμένεται να συγκροτηθεί και η επιτροπή μεταγραφών. 

Πιο συγκεκριμένα στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής αναμένεται να δημιουργηθεί μια επιτροπή μεταγραφών η οποία θα αναλάβει μαζί με τον προπονητή την ενίσχυση του ρόστερ και φυσικά την ανανέωση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν τη περασμένη χρονιά με τα κιτρινόμαυρα.

Τώρα όσον αφορά το θέμα προπονητή, ΑΕΚ και Νίκος Ανδριανάκης αναμένεται να έχουν την πρώτη συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουνίου με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θετικό για την παραμονή του έμπειρου τεχνικού στο σωματείο της ομάδας.

ADVERTISING

Η ΑΕΚ… τρέχει όλα της τα θέματα που την απασχολούν το τελευταίο διάστημα και οι επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουν αρκετές εξελίξεις και σε αγωνιστικό και σε έξω αγωνιστικό κομμάτι, καθώς πέραν των παραπάνω θεμάτων, παράλληλα γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε αν δοθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα.

Ουσιαστικά, αυτό είναι και το… κρισιμότερο θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ που ψάχνουν εναγωνίως λύση, κυρίως όμως βιώσιμη και λειτουργική.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content