Η δράση «Δώσε το σύνθημα» ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Η δράση «Δώσε το σύνθημα», με αφορμή το «ντύσιμο» του πούλμαν της ομάδας του ΟΦΗ έτυχε καθολικής αποδοχής από τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» με αποτέλεσμα η ΠΑΕ να ολοκληρώσει σήμερα την διαδικασία!

Αν και η αρχική ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού ήταν την Παρασκευή 10 Ιουνίου, η ΠΑΕ ΟΦΗ αποφάσισε να ολοκληρώσει την διαδικασία σήμερα (8/6), καθώς οι συμμετοχές και οι προτάσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Για αυτόν τον λόγο ο ΟΦΗ σε όσους ακόμη επιθυμούν να προτείνουν συνθήματα που θα «ντύσουν» το λεωφορείο της ομάδας, δίνει την δυνατότητα να στείλουν τις ιδέες τους μέχρι και το βράδυ στις 23:59!

Την Τρίτη 14 Ιουνίου θα συνεδριάσει μια επιτροπή αποτελούμενη από φιλάθλους της ομάδας, από εκπρόσωπο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και από την ΠΑΕ, οι οποίοι θα συναποφασίσουν και θα προκρίνουν τέσσερα από τα προτεινόμενα υποψήφια συνθήματα, τα οποία θα τεθούν πλέον προς ψηφοφορία από τους φιλάθλους.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προ ημερών ανακοίνωση της δράσης «Δώσε το σύνθημα», με αφορμή το «ντύσιμο» του πούλμαν της ομάδας έτυχε καθολικής αποδοχής από τους φιλάθλους μας και οι συμμετοχές για προτάσεις …ομιλίτικων slogan, έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Για τον λόγο αυτό, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει ότι η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας (oficretefc.com), θα ολοκληρωθεί απόψε (8/6) στις 23:59, δύο μέρες πριν την ημερομηνία που ανακοινώθηκε αρχικά.

ADVERTISING

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φιλάθλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας για να μπει μια ξεχωριστή πινελιά στο πούλμαν με το οποίο θα ταξιδεύει η αποστολή του ΟΦΗ σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου θα συνεδριάσει μια επιτροπή αποτελούμενη από φιλάθλους της ομάδας, από εκπρόσωπο των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και από την ΠΑΕ, οι οποίοι θα συναποφασίσουν και θα προκρίνουν τέσσερα από τα προτεινόμενα υποψήφια συνθήματα, τα οποία θα τεθούν πλέον προς ψηφοφορία από τους φιλάθλους.

Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή μέσω της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Viber και ο κόσμος του ΟΦΗ θα λάβει την τελική απόφαση. Τα δύο συνθήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους των φίλων της ομάδας θα «ντύσουν» λεκτικά το πούλμαν με το οποίο θα ταξιδεύει η αποστολή του ΟΦΗ!

ADVERTISING

Πάτησε ΕΔΩ για να στείλεις το προτεινόμενο σύνθημα μέχρι απόψε (8/6) στις 23:59. Πάτησε ΕΔΩ για να γίνεις μέλος στην επίσημη Viber κοινότητα της ΠΑΕ ΟΦΗ».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.