Περιμένουν την ΕΠΣΗ στον Ηρακλή Νιπιδιτού

Την απόφαση της ΕΠΣΗ για το αν θα επανιδρύσει την Γ’ κατηγορία περιμένουν στον Ηρακλή Νιπιδιτού…

Ο Ηρακλής Νιπιδιτού υποβιβάστηκε από το πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ την φετινή σεζόν, ωστόσο για να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό, θέλουν να γνωρίζουν αν αγωνιστούν στην Γ’ ή στην Β’ κατηγορία. Ωστόσο τρέχουν τις εξελίξεις σε άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα, όπως είναι η ένταξη στο Μητρώο και η κατάσταση με το γηπεδικό. Παράλληλα, έχουν γίνει και κάποιες πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές…

Συγκεκριμένα, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις στο εσωτερικό της ομάδας για το πως θα κινηθεί σε περίπτωση που παραμείνει στην κατηγορία και έχουν γίνει κάποιες επαφές με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στο σωματείο, ώστε να αξιοποιηθούν και στο οργανωτικό κομμάτι. Ωστόσο μένει η απόφαση για το σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί την νέα χρονιά ο Ηρακλής Νιπιδιτού, για να υπάξουν συμφωνίες και οι πρώτες ανακοινώσεις.

ADVERTISING

Παράλληλα, τρέχουν και το γηπεδικό, το οποίος βρίσκεται σε εκκρεμότητα, καθώς άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει επαφές, τόσο με την Περιφέρεια, όσο και με τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, καθώς η Περιφέρεια θα προσφέρει κάποια χρήματα στον Δήμο και στην περιοχή για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και κοιτούν στην ομάδα αν μπορούν να επωφεληθούν ώστε να υπάρξουν βελτιώσεις στην έδρα του σωματείου.

Τέλος, άλλο ένα ζήτημα που τρέχει στο εσωτερικό είναι και η ένταξη στο Μητρώο, με τον Ηρακλή να τρέχει όλες τις νόμιμες διαδικασίες που απαιτούνται για την ένταξη του.

Στον Ηρακλή τρέχουν όλα τα ζητήματα και βρίσκονται σε αναμονή αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνιστεί την νέα σεζόν, ώστε να ξεκινήσει με περισσότερο δυναμικό τόνο ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.