Γ. Κοντάκης: «Επέστρεψα στον ΕΓΟΗ για να ολοκληρώσω αυτό που είχα αφήσει στην μέση»

Νέος προπονητής του ΕΓΟΗ για την νέα σεζόν θα είναι ο Γιάννης Κοντάκης, ο οποίος επέστρεψε για δεύτερη φορά στην ομάδα…

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 μίλησε για τους λόγους επιστροφής του στο ιστορικό σωματείο, ενώ υποστήριξε με σιγουριά πως ο ΕΓΟΗ θα γίνει σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

ADVERTISING

Για τους λόγους επιστροφής στην ομάδα: «Συμφώνησα να επιστρέψω για δεύτερη φορά στην ομάδα του ΕΓΟΗ για να ολοκληρώσω και να τελειοποιήσω αυτό που είχα αφήσει στην μέση, τον Οκτώβριο του 2019. Εγώ και όλο το τεχνικό team ευελπιστούμε να έχουμε τον χρόνο και ότι ακριβώς χρειάζεται για να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα απολύτως ανταγωνιστική και δυσκολοκαταβλητη για όλους! Ευελπιστούμε να το πετύχουμε και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».

Για τους ποδοσφαιριστές που θέλει να συνεργαστεί: «Θέλουμε να συνεργαστούμε με ποδοσφαιριστές που αγαπούν πραγματικά το άθλημα, βάζουν ψηλά τον πήχη, θέλουν την ομαδική και ατομική βελτίωση και τους αρέσει να βάζουν στόχους! Ευελπιστούμε να το πετύχουμε και θα κάνουμε τα πάντα για αυτό!»

Για όσους εκείνους που αμφισβητούν την δυναμική και την ιστορικότητα του σωματείου σύμφωνα με τον ίδιο: «Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι αγαπάμε πολύ την δουλειά μας και το άθλημα, και το σίγουρο είναι όπως έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν, γνωρίζουμε πολύ καλά τον δρόμο του πρωταθλητισμού και την δημιουργία καλών και ανταγωνιστικών ομάδων. Οπότε ένα είναι σίγουρο: Η ομάδα του ΕΓΟΗ σίγουρα θα γίνει πολύ καλή ομάδα!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.