Εκδικάζεται σήμερα (8/6) η έφεση του Γ. Ασσαργιωτάκη, δεν θα παραστεί η ΕΠΣΗ

Σήμερα θα εκδικαστεί η έφεση του Γιάννη Ασσαργιωτάκη για την πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου. 

Η έφεση έχει γίνει στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΣΗ δεν θα παραστεί στην εκδίκαση της απόφασης. Στην διαδικασία θα παραστεί ουσιαστικά μόνο ο εκπρόσωπος του Γιάννη Ασσαργιωτάκη, ελπίζοντας σε ανατροπή της απόφασης. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ με ομόφωνη απόφασή της, αποφάσισε πως δεν θα παραστεί στη διαδικασία…

Θυμίζουμε, πως στις 26 Μαΐου, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ είχε ασκήσει ποινή έξι μηνών αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρου στα παιχνίδια του Πόρου στον Γιάννη Ασσαργιωτάκη, για όσα είχαν γραφτεί στο Φ.Α. στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Αλμυρό. Παράλληλα, ο Πόρος είχε δεχθεί τιμωρία 600 ευρώ, ενώ ένα μηνά αποκλεισμού από τους αγώνες των “μπλε” δέχθηκε και ο πρόεδρος του σωματείου Αντώνης Μαρκάκης.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.