Τα συγχαρητήρια των Ασιτών στην Ακαδημία τους – Έρχονται βραβεύσεις!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Ακαδημίας των Ασίτες στο τμήμα 2010-2011…

Συγκεκριμένα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Κώστα Περογαμβάρη, τερμάτισαν αήττητοι στο παιδικό πρωτάθλημα ΔΟΠΑΦΜΑΗ με 6 νίκες και 1 ισοπαλία στα 7 παιχνίδια του ομίλου!

Οι Ασίτες με ανακοίνωση τους συγχαίρουν την ακαδημία και τον προπονητή της για την εξαιρετική παρουσία στο παιδικό πρωτάθλημα, ενώ γνωστοποίησαν πως το τμήμα θα βραβευτεί την Δευτέρα 13 Ιουνίου στο μεγάλο γλέντι της ομάδας στο γήπεδο του χωριού. Τέλος, ευχαριστούν τους γονείς που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά και στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια του σωματείου.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Ασιτών συγχαίρει την Ακαδημία της (τμήμα 2010-11) και τον προπονητή της κ. Κώστα Περογαμβράκη όπου τελείωσαν αήττητοι στο παιδικό πρωτάθλημα ΔΟΠΑΦΜΑΗ με 6 νίκες και 1 ισοπαλία στα 7 παιχνίδια του ομίλου.

Το ταλέντο, η αφοσίωση και η αγάπη σας για την ομάδα μας, δίνει σε όλους μας δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε το έργο που διαπράττουμε τα τελευταία χρόνια.

ADVERTISING

Το μέλλον σας ανήκει! Η ομάδα μας σας ανήκει!

Υ.Γ1 Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς που βρίσκονται δίπλα στα παιδιά και σε εμάς στηρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια μας.

Υ.Γ2 Οι βραβεύσεις όλων των παιδιών θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουνίου στο μεγάλο γλέντι της ομάδα μας για το κλείσιμο της χρονιάς στο γήπεδο μας». 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.