Ο Χ. Σαρρής έκανε την ΕΠΣΗ να νιώσει σαν το… σπίτι της στην Σαντορίνη!

Ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό ήταν το περιβάλλον που αντιμετώπισαν οι άνθρωποι της ΕΠΣΗ στην Σαντορίνη για το παιχνίδι με τις Κυκλάδες και υπεύθυνος γι αυτό ήταν ο Χάρης Σαρρής.

Ο Χάρης Σαρρής είναι μεγαλωμένος στο Ηράκλειο, ωστόσο οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον έφεραν στην Σαντορίνη, όπου εκεί έκανε την δική του οικογένεια και ζει πλέον μόνιμα στο νησί.

Οι σχέσεις του με το Ηράκλειο παραμένουν και ο ίδιος φρόντισε η αποστολή της Μικτής Ηρακλείου να νιώσει από την πρώτη στιγμή οικεία και άνετα. Μάλιστα ο ίδιος βρέθηκε από το Σάββατο το πρωί στο Λιμάνι της Σαντορίνης υποδεχόμενος την αποστολή και τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο – Πλούταρχο Κουτεντάκη,  τον πρόεδρο των Μικτών Βαγγέλη Παπαγγελή και τον αρχηγό της αποστολής, Βαγγέλη Παπαγγελή.

ADVERTISING

Μάλιστα όλο το Σαββατοκύριακο ο Χάρης Σαρρής ήταν δίπλα στους ανθρώπους και στην ομάδα της Μικτής και διευκόλυνε την…ζωή όλων, ώστε η ΕΠΣ Ηρακλείου να νιώσει σαν το… σπίτι της στην Σαντορίνη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.