Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μασάζ η Ε. Φoινοκαλιώτη!

Σε μια σπουδαία διοργάνωση που γίνεται πρώτη φορά στην χώρα μας θα λάβει μέρος η πρόεδρος της επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Εμμανουέλα Φoινοκαλιώτη.

Πιο συγκεκριμένα το διήμερο 11-12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μασάζ, μια διοργάνωση της WMF (World Massage Federation) και συγχρόνως θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός θα συγκεντρώσει για δύο ημέρες το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας του μασάζ, στη χώρα μας και η Κρήτη θα έχει εκπρόσωπο την πρόεδρο της επιτροπής γυναικείου ποδοσφαίρου Εμμανουέλα Φoινοκαλιώτη.

ADVERTISING

Σε αυτό το διηπειρωτικό κάλεσμα θα συμμετάσχουν περισσότερες από 40 χώρες και περίπου 200 διαγωνιζόμενοι. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming, καθώς κι από πολλά κανάλια Ελλάδος και εξωτερικού.

Μάλιστα η Εμμανουέλα Φoινοκαλιώτη θα λάβει μέρος τόσο στο Πανελλήνιο, όσο και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ως μέλος της εθνικής μας ομάδας στην κατηγορία «Αναλγητική μάλαξη».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.