Άρχισαν τα δοκιμαστικά της Ακαδημίας του ΟΦΗ στην Αθήνα

Μεγάλη συμμετοχή στην πρώτη προπόνηση.

Ξεκίνησαν σήμερα τα δοκιμαστικά της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ στην Αθήνα και πήραν μέρος 55 παιδιά γεννημένα το 2012 και το 2013. Στο γήπεδο το «παρών» έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μήνας Λύσανδρου, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου, Γιάννης Σαμαράς, και ο Υπεύθυνος σκάουτιγκ, Δημήτρης Μάρκος, αλλά και ο Αλέξης Αλεξούδης.

Η σχετική ενημέρωση: «Με τη συμμετοχή 55 παιδιών γεννημένα το 2012 και το 2013 άνοιξε η αυλαία των δοκιμαστικών της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΟΦΗ στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Kifissos FC (Ορφέως 203 & πάροδος Λ. Κηφισού, Αιγάλεω). Παρόντες ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Μήνας Λύσανδρου, ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Σαμαράς και ο Υπεύθυνος σκάουτιγκ κ. Δημήτρης Μάρκος.

ADVERTISING

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του ΟΦΗ στην Αθήνα, κ. Τάσος Λαζάρου με τους συνεργάτες του, καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Βαγγέλης Λάππας, ανανέωσαν το ραντεβού τους στον ίδιο χώρο για την Τρίτη 7/6 με παιδιά που γεννήθηκαν το 2010 και το 2011, αλλά και την Τετάρτη 8/6 με τμήματα που αποτελούνται από παιδιά γεννημένα το 2008 και το 2009».

 

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.