Ότι δεν κατάφεραν με το Ζαρό το πέτυχαν με τον ΑΟΤ!

Ο ΑΟΤ πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική σκορπώντας χαρά και υπερηφάνεια στην Μεσσαρά.

Πιο συγκεκριμένα το Τυμπάκι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α1 ΕΠΣΗ, πήρε και το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική από τους αγώνες μπαράζ. Για πέντε ποδοσφαιριστές αυτή η επιτυχία άργησε λίγα χρόνια, όταν και αγωνιζόταν στην ομάδα του Ζαρού.

Νίκος Κουρουθιανάκης, Κώστας Φραγκιαδουλάκης, Ζήσης Παραθύρας, Απόστολος Δουλγεράκης και Μύρων Γιαννακάκης  αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ζαρού στο επικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ την περίοδο 2018-19.

ADVERTISING

Εκεί ο Ζαρός έχασε στην ισοβαθμία το πρωτάθλημα από τον Πόρο με αποτέλεσμα να πάρουν οι “μπλε” το εισιτήριο της Γ’ Εθνικής και όχι οι πράσινοι. Τρία χρόνια αργότερα οι πέντε ποδοσφαιριστές κατάφεραν να γευτούν την χαρά της ανόδου με το Τυμπάκι παίρνοντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν ποιότητα και εμπειρία όλα αυτά τα χρόνια, αφού αγωνίζονται στο υψηλό επίπεδο και αναμφίβολα είναι μια μεγάλη επιτυχία που την δικαιούταν…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.