Ξεκίνησε το 1ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων της Gk Goalkeeper Academy! (vid)

Στο γήπεδο του Γαζίου ξεκίνησε το 1ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων της Gk Goalkeeper Academy, με στόχο την εκπαίδευση και την αξιολόγηση των τερματοφυλάκων.

Το Camp θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο, ενώ θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Μαΐου. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν το Ρέθυμνο και τα Χανιά, με το Ηράκλειο να αποτελεί τον πρώτο σταθμό του Camp στην Κρήτη.

Η ενημέρωση της Gk Goalkeeper Academy: «Ξεκίνησε σήμερα το μεγάλο ραντεβού των τερματοφυλάκων και των προπονητών τερματοφυλάκων στο 1ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων της Gk Goalkeeper Academy!

ADVERTISING

Στο γήπεδο του Γαζίου, ξεκίνησε το 1ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων, που έχει ως στόχο την εκπαίδευση και την αξιολόγηση των τερματοφυλάκων! Οι εργασίες του Camp άνοιξαν την Παρασκευή (27/05) στο Ηράκλειο – το οποίο αποτελεί τον πρώτο από τους τρεις σταθμούς στην Κρήτη – και ολοκληρώνονται την Κυριακή 29 Μαΐου. Θα ακολουθήσουν το Ρέθυμνο (3-5 Ιουνίου) και τα Χανιά (10-12 Ιουνίου).

Τρόποι επικοινωνίας:

📞 6983054663

ADVERTISING

📧 gypariskostas2@hotmail.gr
.ή με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Gk Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content