Ανθεστίων: Γενική συνέλευση και εκλογές την Τετάρτη (8/6)!

Η διοίκηση του Ανθεστίωνα με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 19:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Μάλιστα γνωστοποιήθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή για το νέο Δ.Σ. της ομάδας μέχρι την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 14:00 το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  “Απολογιστική συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (26/5) για τον Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού, όπου ταυτόχρονα οριστικοποιήθηκαν τα επόμενα βήματα.

ADVERTISING

Η θητεία της σημερινής διοίκησης ολοκληρώθηκε μετά από δύο χρόνια, όπως προβλέπει το καταστατικό του σωματείου, και έτσι προκηρύσσεται Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου στην Πλατεία Θραψανού στις 19:30 το βράδυ.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1.Διοικητικός απολογισμός
2.Οικονομικός απολογισμός
3.Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

ADVERTISING

Για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου είναι σημαντικές οι εξής επισημάνσεις:

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, θα πρέπει να δηλώσουν την υποψηφιότητα τους ως την Τρίτη 7 Ιουνίου στις 2 το μεσημέρι.

Επιπλέον, ξεχωριστά θα δηλωθούν στο ψηφοδέλτιο οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για την προεδρία και χωριστά οι υποψήφιοι για τα μέλη Δ.Σ. Είναι η ώρα ατομικών αποφάσεων, με γνώμονα την επόμενη μέρα σε συλλογικό επίπεδο.

ADVERTISING

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν εγκαίρως την υποψηφιότητα τους στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974 903518, 6977 071181″.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content