Γ. Λέλεκας στο CRETA: «Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΠΟΑ να παίξει στην Γ’ Εθνική» (vid)

Ανοιχτό παράθυρο για την παραμονή του ΠΟΑ στη Γ’ Εθνική, μέσω κάποιας αναδιάρθρωσης, άφησε ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λέλεκας, μιλώντας στο WINNER της τηλεόρασης CRETA και στον Γιώργο Κορτσιδάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΟΑ μίλησε για όλους και για όλα σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μιας και η ομάδα του μετά από αρκετές ατυχίες υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα. Παράλληλα ο ίδιος αναφέρθηκε για τον σχεδιασμό του σωματείου, αλλά και για άλλα πολλά θέματα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε: 

ADVERTISING

Σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα τόνισε: «Υπάρχει ένα παράθυρο και εμείς ελπίζουμε σε αυτό ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική μετά από μια αναδιάρθρωση που θα γίνει και να παραμείνει ο κρητικός όμιλος σε συνδυασμό με ομάδες της Αθήνας. Υπάρχει μια πληροφορία και αυτό το ελπίζουμε. Πριν 2 χρόνια που είχε γίνει κάτι παρόμοιο αυτό είχε οριστικοποιηθεί τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου. Ίσως τραβήξει αλλά μπορεί να το έχουμε και σύντομα. Ελπίζουμε έστω και εξωαγωνιστικά να καταφέρουμε να κρατήσουμε τον ΠΟΑ στην κατηγορία που του αρμόζει».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας: «Ο σχεδιασμός θα είναι ίδιος είτε παίζουμε στο τοπικό είτε στην Γ’ Εθνική. Αν είμαστε στο τοπικό στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε κατηγορία. Παίζουμε και μπαράζ και γι αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια ομάδα Γ’ Εθνικής ώστε να ανέβουμε άμεσα. Υπάρχει θετικό κλίμα από όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στον ΠΟΑ φέτος. Είναι συγκινητικό από τα παιδιά να ακούς ότι «Εμείς είμαστε ΠΟΑ και θα παίξουμε σε όποια κατηγορία και να αγωνιστεί». Έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και οι παίκτες που έρχονται το βλέπουν και γι αυτό έχουμε κρατήσει αρκετούς παίκτες τόσα χρόνια».

Για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει στην προεδρία: «Από την στιγμή που η ομάδα δεν τα κατάφερε αγωνιστικά δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση να φύγω. Αν έμενε η ομάδα ίσως το σκεφτόμουν. Εμείς είμαστε στον ΠΟΑ γιατί αγαπάμε την ομάδα. Αν υπήρχε λύση που ήταν καλύτερη εγώ θα έκανα στην άκρη. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να αφήσω την ομάδα και ειδικά αυτή την στιγμή».

ADVERTISING

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content