Σωματείο φίλων Ηροδότου: «Εκεί που η ομάδα σας χρειάζεται, είστε πραγματικά απόντες»

Με ανάρτηση τους στα social media, το Σωματείο Φίλων Ηροδότου ευχαρίστησε τον Γιούχτα 2010 για την φιλοξενία, ενώ έστειλε καυστικές βολές σε όσους δεν έχουν σταθεί δίπλα στην ομάδα.

Όπως αναφέρεται στην δημοσίευση, οι Νέοι Ηροδότου, παρά τα πολλά προβλήματα, κατέβηκαν με αξιοπρέπεια στο σημερινό παιχνίδι, τονίζοντας πως χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του σωματείου και με την βοήθεια κάποιον ανθρώπων, που πραγματικά αγαπάνε την ομάδα, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Επίσης, το σωματείο ανανεώνει το ραντέβου του στην γενική συνέλευση της επόμενης βδομάδας, όπου θα ειπωθούν… πολλά, όπως αφήνει να αιωρείται στην δημοσίευση.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Στις λεζάντες, στις φωτογραφίες , στους χορούς, στα πανηγύρια και στα τραπεζώματα είστε πρωτοι μερικοί…Εκεί που η ομάδα σας χρειάζεται όμως πραγματικοί απόντες…. Δεν πειράζει, δεν σας έχουμε και δεν σας είχαμε ποτέ ανάγκη…

Περαστικοί ήσασταν με ανύπαρκτο έργο…

ADVERTISING

Σήμερα αποφεύχθηκε ενα ιστορικό κάζο για την ομάδα που αγαπάμε γιατί τελικά η ομάδα των Νέων Ηροδότου κατέβηκε κανονικά, με αξιοπρέπεια στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του σωματείου μας και την βοήθεια μερικών ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά το σήμα…

Τα υπόλοιπα θα ειπωθούν όπως πρέπει στην γενική συνέλευση την επόμενη εβδομάδα!

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Γιούχτα 2010 για την φιλοξενία!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content