Ορίζεται προσωρινή διοίκηση στον Ποσειδώνα με πρόεδρο τον Μ. Μπυνιχάκη

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Αντώνης Βλαχάκης καλεί όποιον επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα του Ποσειδώνα, ενώ όπως έκανε γνωστό θα προχωρήσει στον ορισμό προσωρινής διοίκησης!

Ο Αντώνης Βλαχάκης ανοίγει το… δρόμο σε όποιον επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα, ενώ ανέφερε πως προχωρά στον ορισμό προσωρινής διοίκησης με πρόεδρο τον Μανώλη Μπυνιχάκη!

Στην ανακοίνωσή του ο Αντώνης Βλαχάκης αναφέρει: «Δρομολογούνται οι διαδικασίες για δήλωση ενδιαφέροντος για όποιον επιθυμεί να αναλάβει την ομάδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στην νέα κατηγορία της Α1 που θα αγωνίζεται την νέα ποδοσφαιρική χρόνια. Όπως γνωρίζετε τα δεδομένα αλλάζουν και το φορτίο γίνεται όλο πιο βαρύτερο και ψυχολογικά και οικονομικά!

ADVERTISING

Ωστόσο θα προχωρήσω σε ορισμό προσωρινής διοίκησης με πρόεδρο τον αρχαιότερο του συμβουλίου κ. Μανώλη Μπυνιχάκη όπως ορίζει το καταστατικό.

Τα θέματα που υπάρχουν είναι αρκετά αλλά πιστεύω με την εμπειρία του θα τα καταφέρει. Πριν την έναρξη της φετινής περιόδου πιστεύω ότι όλοι όσοι έκριναν ότι μπορούν ας έρθουν να βοηθήσουν.

Το βοηθητικό γήπεδο μας το οποίο θα περάσει αποκλειστικά σε οικονομική διαχείριση του επενδυτή μας θα είναι ολοκληρωμένο με τις τεχνικές εγκαταστάσεις του τέλος Μαΐου και θα μπορεί να φιλοξενεί αρκετά σωματεία της πόλης ως προπονητικό κέντρο . Πιστεύω όλοι να καταλάβουν ότι τώρα πρέπει να δείξουν την αγάπη τους με πράξεις».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content