Το… ευχαριστώ του Χρήστου Χανιωτάκη

Με ανάρτηση-τοποθέτηση του, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΗ Χρήστος Χανιωτάκης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Τζώρτζογλου αλλά και το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Ο Χρήστος Χανιωτάκης, παρέμεινε μετά την επανασύσταση των επιτροπών της ΕΠΣΗ στη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου, ενώ πλέον θα μετέχει και ως μέλος στην Επιτροπή Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου και Πρωταθλημάτων υποδομών.

Ο ίδιος, με τοποθέτησή του, ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο κ. Τζώρτζογλου, όσο και το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, ενώ έκανε λόγο για διαρκή προσπάθεια για το καλύτερο της διαιτησίας αλλά και τις υποδομές.

ADVERTISING

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Νίκο Τζώρτζογλου καθώς και το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου για την θέση του Αντιπρόεδρου τόσο στην Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΗ όσο και στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ. 

Η προσπάθεια διαρκείς για το καλύτερο τόσο στο χώρο της Διαιτησίας αλλά και στο χώρο των υποδομών όπου από εκεί θα αντλήσουμε τα μελλοντικά ταλέντα του Ηρακλείου».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content