Δοκιμαστικά για τα αγωνιστικά τμήματα του ΟΦΗ στην Αττική

Ο ΟΦΗ με ανακοίνωση του γνωστοποίησε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα δοκιμαστικά για τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας στην Αττική στο «Kifissos FC»

Πιο συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, έως την Τετάρτη 8/6 θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά στα οποία θα συμμετέχουν στο Attica Cup (πρωτάθλημα των ΠΑΕ), καθώς και στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Η Ακαδημία της ΠΑΕ ΟΦΗ επεκτείνεται στην Αττική

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ: Τη δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων, τα οποία θα συμμετέχουν στο Attica Cup (πρωτάθλημα των ΠΑΕ), καθώς και στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, ανακοινώνει η ομάδα μας, μέσα από τη διαδικασία δοκιμαστικών προπονήσεων, με τους αθλητές να έχουν το δικαίωμα στελέχωσης των μεικτών ομάδων της Αθήνας.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 6/6 έως την Τετάρτη 8/6, στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» (Ορφέως 203 & πάροδος Λ. Κηφισού, Αιγάλεω) θα διεξαχθούν δοκιμαστικές προπονήσεις, παρουσία στελεχών της ΠΑΕ ΟΦΗ με στόχο τη δημιουργία δύο αγωνιστικών τμημάτων ανά ηλικιακή κατηγορία.

ADVERTISING

Στο ίδιο διάστημα και στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν επίσης δοκιμαστικές προπονήσεις τερματοφυλάκων, υπό την επίβλεψη του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Βαγγέλη Λάππα.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στην Αττική θα παρέχει στους αθλητές:

  • Υπεύθυνο προγραμμάτων φυσικής κατάστασης
  • Αθλητικό ψυχολόγο
  • Αθλητικό διατροφολόγο
  • Εργοφυσιολόγο
  • Αναλυτή

ADVERTISING

Το πρόγραμμα των δοκιμαστικών για τη στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων

Δευτέρα 06/06

Ηλικιακές κατηγορίες 2012 (κ11) – 2013 (κ10)

ADVERTISING

Τρίτη 07/06

Ηλικιακές κατηγορίες 2010 (κ13) – 2011 (κ12)

Τετάρτη 08/06

Ηλικιακές κατηγορίες 2008 (κ15) – 2009 (κ14)

  • Για την καλύτερη οργάνωση των προπονήσεων οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα πρέπει να φοράνε λευκό σορτσάκι, λευκό t-shirt και να φέρουν αρνητικό Self Test ημέρας.

H ώρα συγκέντρωσης στις εγκαταστάσεις του «Kifissos FC» και τις τρεις μέρες θα είναι στις 17:30, με τις προπονήσεις να αρχίζουν στις 18:00.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:

6937656865 (Τάσος Λαζάρου) – 6955050150 (Γραμματεία)”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.