Μικτές: Αναχώρησαν με προορισμό τη Βούλα (pics)

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (20/05) αναχώρησαν οι αθλητές των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ηρακλείου, με προορισμό το Δημοτικό Γήπεδο Βούλας, όπου θα αντιμετωπίσουν την ΕΠΣ Λέσβου και την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Η αποστολή των Μικτών ομάδων του Ηρακλείου, διέμειναν στο ξενοδοχείο «Mati» στην Ανατολική Αττική, ενώ υπενθυμίζουμε στις 12:00 σήμερα η Κ15 θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Λέσβου για την 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, ενώ στις 14:30, για την ίδια φάση, η Κ17 θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Στην αποστολή της Κ17 μετέχουν οι: Ντάγια, Χαλκιαδάκης, Δροσατάκης, Ντίσα, Πουλιανάκης, Καλαϊτζάκης Γ., Κρασανάκης, Μερκουλίδης, Γωνιανάκης, Παπαδάκης, Ξημεράκης, Βασιλάκης, Γκιουλμιχάλης, Φρέσκος, Βλαχάκης, Ζηδιανάκης, Σφυριδάκης, Τρουλλινός, Φραγκούλης και Κουρουγκιαβούρης

ADVERTISING

Στην αποστολή των Κ15, έχουν συμπεριληφθεί οι: Μπουστζιόκα, Χαχλιουτάκης, Παπαδάκης, Τζιράκης, Λυρώνης, Κουγιός, Φαϊτάκης, Βγοντζας, Μαυρογιαννάκης, Χότζα, Παναγιωτάκης, Κουμάκης, Χαϊντίνι, Βιδάκης, Κωνσταντακόπουλος, Ξυλούρης, Καλλέργης, Τζαγκαράκης, Κωστάκης και Βαρδάκης.

Υπενθυμίζουμε, οι αγώνες των μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ, θα μεταδοθούν ζωντανά απο το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.