Επιβαρυντικό το Φ.Α. για τον Χ. Αρμουτάκη! (pic)

Και τρίτο ημίχρονο έχει η αναμέτρηση της Δόξα Ηρακλείου με την ΑΕ Κρητών, με το Φ.Α. να “καίει” τον Χάρη Αρμουτάκη, με τον ίδιο ωστόσο να τα διαψεύδει κατηγορηματικά.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Δόξα Ηρακλείου και την ΑΕ Κρητών είχε ένταση με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την φιλοξενία σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ωστόσο η αναμέτρηση φαίνεται να έχει και τρίτο ημίχρονο, αφού το Φ.Α. της αναμέτρησης είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον τεχνικό της ΑΕ Κρητών Χάρη Αρμουτάκη.

ADVERTISING

Παρόλα αυτά ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά όσα αναγράφει το Φ.Α. σχετικά με την συμπλοκή του με φιλάθλους της Δόξας Ηρακλείου και σε επικοινωνία που είχαμε τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε μηνύσεις εφόσον δεν ζητήσει συγνώμη ο διαιτητής.

Μεταξύ άλλων το Φ.Α. αναφέρει“Μετά την λήξη του αγώνα ο δηλωμένος προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας Χάρης Αρμουτάκης και ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας Βασιλαρόπουλος, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Α’ βοηθού λέγοντας του, “Είσαι ανίκανος παράτατα γελοίε”. Γι αυτό το λόγο είναι αποβληθείς από τον αγώνα.

Έπειτα ο δηλωμένος προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, Αρμουτάκης, πήγε στην κερκίδα και γροθοκοπιώταν με φιλάθλους”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.