Προχωρούν οι εργασίες στον Καρτερό (pics)

Με γρήγορες διαδικασίες προχωρούν οι εργασίες στην ευρύτερη περιοχή του Καρτερού, παραλιακά, όπου θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο, το παγκόσμια διοργάνωση beach handball, ενώ σε ένα χρόνο είναι προγραμματισμένοι οι Μεσογειακοί αγώνες.

Η περιοχή του Καρτερού, αναμένεται τους επόμενους μήνες να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, με αρκετές κατασκευές να πραγματοποιούνται στη περιοχή, η οποία θα αναγεννηθεί και θα αλλάξει άρδην την εικόνα της ευρύτερης περιοχής.

Όπως υποστηρίζουν οι αρμόδιοι, τα πρώτα έργα που αφορούν τα γήπεδα όπου θα χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι 15 Ιουνίου.

ADVERTISING

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πλειοψηφία των χώρων αυτών, ανήκαν στην ΕΤΑΔ και με προσωπικές ενέργειες του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, παραχωρήθηκαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου να δημιουργηθούν διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις και ήδη οι εργασίες προχωρούν με αρκετά γρήγορους ρυθμούς…

Δείτε εικόνες από τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην περιοχή:

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.