Τζώρτζογλου: «Σε αυτή την πορεία προς το μέλλον κανένας δεν περισσεύει»

Το μήνυμα του λίγο πριν από τις εκλογές της ΕΠΣΗ.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου ευχαρίστησε όλα τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν τόσα χρόνια, ενώ με ενωτική διάθεση τόνισε ότι στην πορεία προς το μέλλον κανείς δεν περισσεύει. Άφησε, βέβαια, τις αιχμές του ξανά για τον Λευτέρη Αυγενάκη. Αναλυτικά: «Αγαπητά μέλη των Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Λιγες ωρες πριν τις εκλογες της ΕΠΣ Ηρακλειου θέλω να σας ευχαριστήσω δημόσια για την στάση ευθύνης, ήθους, συνέπειας και σοβαρότητας που κρατήσατε όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής διαδικασίας για τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Ηράκλειου. 

ADVERTISING

Θέλω να σας τονίσω ότι μετά τις εκλογές όλοι θα είμαστε ΠΑΡΏΝ για μια νέα πορεία για ένα νέο ξεκίνημα που θα φέρνει στο επίκεντρο την συνεργασία, την κατανόηση, την συνεννόηση και τον σεβασμό για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στο Νομό μας.

Σε αυτή την πορεία προς το μέλλον κανένας δεν περισσεύει, υπάρχουν άξια και ικανά στελέχη και στις δύο παρατάξεις. Εγγυώμαι να είμαι ο θεματοφύλακας της σύμπνοιας με όλους όσους εκλεγούν έτσι ώστε να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε ένα περιβάλλον ποδοσφαιρικού πολιτισμού (ανεξαρτήτως τις όποιες προσωπικές δικαστικές διαμάχες),  το οποίο θα παραμείνει μακριά από την πόλωση την ανοίκεια φρασεολογία την ακατάσχετη χυδαιολογία ή τις προσωπικές στρατηγικές χειραγώγησης από γνωστό κυβερνητικό πρόσωπο. 

Είμαι σίγουρος, όπως όλα αυτά τα χρόνια, έτσι και τώρα θα επιλέξετε τους καλύτερους υποψήφιους και από τους δύο συνδυασμούς για να σας εκπροσωπήσουν, ώστε όλοι μαζί να συνδράμουμε για ένα ακόμα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο. Με Εκτίμηση & Βαθύ Σεβασμό για την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια!!».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.