Επίσημα την Τετάρτη (25/ 05) οι εκλογές της ΑΕΚ

Επίσημα την Τετάρτη 25 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΑΕ Κατσαμπά!

25 Μαΐου οι εκλογές της ΑΕ Κατσαμπά

ADVERTISING

Όπως σας είχαμε ενημερώσει την Τετάρτη 25 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές στην ΑΕ Κατσαμπά, ενώ πλέον ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Η διοίκηση της ΑΕΚατσαμπά “Di Babbo Climatecnica” ενημερώνει τους φίλους και τις φίλες της ομάδας μας ότι οι εκλογές του σωματείου μας για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα γίνουν την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 από τις 17:00 έως τις 21:00.

Καλούμε όποιον ή όποια θέλει να ασχοληθεί ενεργά με τα διοικητικά της ομάδας μας να δηλώσει συμμετοχή στις εκλογές έως τις 23 Μαΐου στα τηλέφωνα 6946286932 &  6971748985 ή στο email της ομάδας aekatsampa1949@gmail.com

ADVERTISING

Η διάρκεια του νέου ΔΣ θα είναι διετής όπως ορίζει το καταστατικό μας. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν να συμμετάσχουν στις εκλογες, να σταθούν δίπλα στην νέα προσπάθεια που κάνουμε και να βοηθήσουν ενεργά την αγαπημένη μας ΑΕΚατσαμπά.

Το ΔΣ της ΑΕΚατσαμπά».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content