Κ. Κουναλάκης: «Καλή τύχη την Κυριακή στο τοπικό ποδόσφαιρο»

Με ανακοίνωσή του ο Τέως πρόεδρος του ΣΔΠΗ Κωνσταντίνος Κουναλάκης, καλεί τους υποψήφιους προέδρους της ΕΠΣΗ, να απαντήσουν τι θα κάνουν σε περίπτωση που εκλεγούν αναφορικά με τις προτάσεις του συνδέσμου.

Παράλληλα ανέφερε πως όταν «το κομμάτι που λέγεται διαιτησία νοσεί βαρύτατα αυτό έχει άμεσο αντίχτυπο στην ποιότητα των τοπικών πρωταθλημάτων» ενώ ευχήθηκε «καλή τύχη» στο τοπικό ποδόσφαιρο την ερχόμενη Κυριακή.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Κωνσταντίνος Κουναλάκης

ADVERTISING

Τέως Πρόεδρος ΣΔΠΗ

Άκουσα προσεκτικά  τις συνεντεύξεις των δύο υποψήφιων προέδρων της ΕΠΣΗ σε site της πόλης μας. Αναφέρθηκαν και οι δύο για αρκετή ώρα στην διαιτησία. Είναι αλήθεια ότι στο κόψιμο της πίτας στο ξενοδοχείο Αστόρια έγινε μια μικρή αναφορά. Τις επόμενες μέρες με δική μου πρωτοβουλία συναντήθηκα με τον Γιώργο Ιωαννίδη και λίγο αργότερα με τον Νίκο Συριγωνάκη. 

Οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα. Συμφωνήσαμε να ενημερώσουν τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου  και αφού είχαμε την γνώμη για αυτά που προτείναμε   να ενημερώσω  μετα εγώ την πλευρά του συνδέσμου.  Δυστυχώς πέρασε αρκετά μεγάλο διάστημα και δεν έλαβα καμία απάντηση. Ως εκ τούτου ουδέποτε ενημέρωσα τον επίσημο σύνδεσμο για τις εν λόγω συζητήσεις καθότι δεν υπήρχε τίποτα να τους πω που να δίνει κάποια ελπίδα ότι μπορεί να γίνει κάτι θετικό.

ADVERTISING

Εν όψη λοιπόν των εκλογών ζητώ και από τους δύο υποψηφίους προέδρους  να ενημερώσουν δημόσια τι θα κάνουν με αυτό το θέμα σε περίπτωση που εκλεγούν. Όταν το κομμάτι που λέγεται διαιτησία νοσεί βαρύτατα αυτό έχει άμεσο αντίχτυπο στην ποιότητα των τοπικών πρωταθλημάτων.  Είναι λοιπόν δικαίωμα όλων των σωματείων να ξέρουν πριν ψηφίσουν τις προθέσεις των δύο υποψηφίων. Καλή τύχη την Κυριακή στο τοπικό ποδόσφαιρο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content