1ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων: «Η γιορτή αρχίζει στο Ηράκλειο»

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ”1ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων” που διοργανώνει η Gk Goalkeeper Academy άρχισε! Το μεγάλο ραντεβού των τερματοφυλάκων και των προπονητών τερματοφυλάκων από την Κρήτη έχει ως στόχο την εκπαίδευση και την αξιολόγηση των goalkeepers, προκειμένου να πάρουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού!

Σε αυτό το 1ο στάδιο αξιολόγησης, που θα γίνει από τη Σχολή , η οποία είναι ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Δικτύοιυ Τερματοφυλάκων, θα καταρτιστεί ειδικός φάκελος για κάθε αθλητή. Όσοι από αυτούς κριθούν έτοιμοι, θα κερδίσουν δικαίωμα συμμετοχής με έκπτωση 10% επί της τιμής στο ”11ο Goalkeeping Camp” της Athens Goalkeepers Academy (15-18 Ιουνίου στην Αθήνα), όπου θα γίνει το 2ο στάδιο της αξιολόγησης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείονται όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν για την αξία της μοναδικής εμπειρίας.

Τελικός στόχος είναι να αναδειχθούν οι επόμενοι goalkeeper του Πανελλήνιου Δικτύου οι οποίοι θα περάσουν στο 3ο στάδιο της αξιολόγησης, που γίνεται στα προπονητικά κέντρα μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, με τους οποίους συνεργάζεται η Athens Goalkeepers Academy.

ADVERTISING

Το πρόγραμμα του Ηρακλείου

Πρώτος σταθμός του 1oυ Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων είναι ο Νομός Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα το Γήπεδο του Γαζίου το τριήμερο 27-29 Μαΐου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής:

– Εξειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις για τερματοφύλακες από την Soccer-fit

ADVERTISING

– Παρουσίαση κ. Κώστα Γυπαρη Kostas Gyparis(Επικεφαλής Gk Goalkeeper Academy)

– Παρουσίαση εργοφυσιολόγου κ. Σχοιναράκη Γιάννης Σχοιναράκης

– Παρουσίαση της αθλητικής ψυχολόγου της Ακαδημίας κυρίας κας Ελεάνας Κόκκινη Eleana Kokkini- Psychologist, MSc Sport Psychology-Mental Training Coach(διαδικτυακά)

ADVERTISING

– Παρουσίαση της διατροφολόγου της Ακαδημίας μας, κυρίας Μαρίας Λαντζάκη Διαιτολογικό γραφείο Λαντζάκη Μαρία MSc

– Ομιλία του Gk Coach κ.Γιώργου Μπερνεάνου Giorgos Berneanou (UEFA A, FA Licensed Goalkeeper Coach) (διαδικτυακά)

– Προσκεκλημένοι: Σάκης Παγωμένος (ένας εκ των δύο GK Coach Εθνικής Ελλάδας Κ19 – Κ17 – Κ15 ), Σηφης Δασκαλάκης  (πρώην επαγγελματίας τερματοφύλακας), Θανάσης Γεωργίου (GK Coach TG Goalkeeping).

ADVERTISING

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής και δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό.

Φωτογραφίκο υλικό θα δημοσιευτεί στις επίσημες σελίδες της GK Goalkeeper Academy από τον φωτογράφο μας, κ. Θοδωρη Ξενάκη ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ.

Τρόποι επικοινωνίας:

6983054663

gypariskostas2@hotmail.gr

με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Gk Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

Τρόποι επικοινωνίας:

6983054663

gypariskostas2@hotmail.gr

με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Gk Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

Τα σχόλια είναι κλειστά.