Σημαντικός βαθμός για τον ΑΟΤ, μπορούσε και τη νίκη…

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν στο Τυμπάκι, ΑΟΤ και Βύζας Μεγάρων, με τον ΑΟΤ να είναι ανώτερος, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη!

Σε ένα ιδιαίτερα δυνατό πρώτο μέρος, με πολύ σκληρές μονομαχίες ο Βύζας είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τον Κενδριστάκη να κάνει ωραία ενέργεια και σουτ αλλά τη μπάλα να περνά άουτ.

Ο ΑΟΤ «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 24΄ όταν ο Μεταξάκης έκανε ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής επιχείρησε ένα απευθείας φάουλ με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω από την εστία.

Στο 39΄ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του Βύζαντα στο πρώτο μέρος, όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Ατματζίδης έπιασε την κεφαλιά με τον Δημαράκη να κάνει απίθανη απόκρουση και να κρατάει το 0-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ μπήκε πολύ δυνατά και στα πρώτα λεπτά «άγγιξε» σε δύο περιπτώσεις το γκολ, αρχικά με τον Παπαδάκη μετά από ενέργεια του Καρταλιανάκη και στη συνέχεια με τον Ζαφείρη η προσπάθεια του οποίου πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και έψαχναν τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του Βύζαντα! Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφερναν να απειλήσουν την εστία του Δημαράκη!

Παρά τις όποιες προσπάθεις ωστόσο μέχρι το φινάλε το σκορ δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό!

Έτσι ο ΑΟΤ έφτασε τους 4 βαθμούς σε δύο αναμετρήσεις παραμένοντας αήττητος και βρίσκεται για τα καλά στο… κόλπο της ανόδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟΤ: Δημαράκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Βρετός, Γιαννακάκης, Φραγκιαδουλάκης, Τριάντης(84΄ Τσακάνι), Καρταλιανάκης(84΄ Παπανδρέου), Παπαδάκης(75΄ Γερακιός), Μεταξάκης(93΄ Φουντουλάκης), Ζαφείρης(93΄ Σκατζάκης)

Βύζας Μεγάρων: Πορανίδης, Δρυμούσης(59΄ Στρατιδάκης), Μανώλιας, Σαχόλι, Φυσαράκης, Φλέγκας, Μανώλης, Κενδριστάκης, Χατζημελετιάδης, Ατματζίδης, Κωνσταντινίδης

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Τέλος στο παιχνίδι! ΑΟΤ και Βύζας Μεγάρων αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και μοιράστηκαν από ένα βαθμό!

90΄ Συμπληρώθηκαν 90΄ λεπτά αγώνα, με το 0-0 να παραμένει.

87΄ Καλή στιγμή για τον ΑΟΤ, μετά από σέντρα από τα αριστερά ο Παπανδρέου έκανε το σουτ, ωστόσο οι αμυντικοί έβαλαν κόντρα την τελευταία στιγμή και έδιωξαν.

84΄ Διπλή αλλαγή για τον ΑΟΤ. Τριάντης και Καρταλιανάκης περνούν εκτός, στη θέση τους οι Τσακάνι και Παπανδρέου.

81΄ Μπήκαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με το 0-0 να παραμένει.

75΄ Αλλαγή για τον ΑΟΤ! Ο Γερακιός αντί του Παπαδάκη.

73΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουρουθιανάκη μπλόκαρε ο γκολκίπερ.

65΄ Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της επανάληψης ο ΑΟΤ, που δεν έχει απειληθεί σε κανένα σημείο, ενώ είχε και δύο πολύ καλές στιγμές.

59΄ Αλλαγή για το Βύζαντα. Ο Στρατιδάκης αντί του Δρυμούση

54΄ Νέα καλή στιγμή για τον ΑΟΤ. Ο Ζαφείρης έκανε μία τρίπλα και ένα δυνατό σουτ ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

50΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΤ! Ο Καρταλιανάκης έκανε υπέροχη ενέργεια από τα αριστερά έκοψε τη μπάλα, ωστόσο το τελείωμα του Παπαδάκη δεν ήταν το ιδανικό και ο τερματοφύλακας του Βύζαντα μπλόκαρε.

46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος στο γήπεδο του Τυμπακίου.

Ημίχρονο και στις τρεις αναμετρήσεις του ομίλου:

ΑΟΤ-Βύζας Μεγάρων 0-0
Αστέρας Περάματος – Νίκη Σητείας 1-0
Απόλλων Αγ. Ιωάννη – Ελλάς Ποντίων 0-1

Ημίχρονο στο Τυμπάκι! Οι δύο ομάδες οδηγούνται ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

43΄ Μπαίνουμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, με το 0-0 να παραμένει.

39΄ Κερδισμένο κόρνερ για το Βύζα Μεγάρων. Τεράστια ευκαιρία για το Βύζα! Ο Σακόλι εκτέλεσε το κόρνερ ο Ατματζίδης πήρε την κεφαλιά ωστόσο ο Δημαράκης με απίθανη απόκρουση κράτησε ανέπαφη την εστία του!

32΄ Φάουλ σε καλό σημείο για τον ΑΟΤ. Πολύ καλή εκτέλεση του Μεταξάκη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

24΄ Αγγίζει το γκολ ο ΑΟΤ. Ο Μεταξάκης είχε μία εξαιρετική έμπνευση έκανε ένα υπέροχο σουτ, ωστόσο ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

18΄ Χωρίς κλασικές ευκαιρίες το παιχνίδι, ωστόσο έχει καλό ρυθμό σε αυτά τα πρώτα λεπτά.

13΄ Καλή στιγμή για τον ΑΟΤ, μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Κουρουθιανάκης έκοψε με το αριστερό τη μπάλα ωστόσο οι αμυντικοί του Βύζαντα έδιωξαν τη μπάλα.

10΄ Προσπάθησε να φύγει στην κόντρα ο ΑΟΤ, ωστόσο η μπαλιά του Παπαδάκη κόπηκε από τους αμυντικούς!

7΄ Φάουλ σε πλάγια θέση για τον ΑΟΤ, ο Κουρουθιανάκης δεν εκτέλεσε καλά και η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη.

3΄ Ωραία ατομική ενέργεια του Γιάννη Κενδριστάκη, μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

1΄ Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα. Ο Βύζας θα έχει σέντρα στο παιχνίδι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο γήπεδο βρίσκεται και ο υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ στις επερχόμενες εκλογές στο πλευρό του Γιάννη Ασσαργιωτάκη, Μιχάλης Κενδριστάκης ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δει το… γιο του Γιάννη, να αγωνίζεται κόντρα στον ΑΟΤ.

Στο Τυμπάκι ο Μιχάλης Κενδριστάκης

*Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησαν και οι… εκλεκτοί των δύο προπονητών  οι οποίοι πλέον βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποιούν το ζέσταμά τους.

*Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ξεκινήσουν το ζέσταμα τους λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του παιχνιδιού.

*Στο γήπεδο έχουν φτάσει και οι διαιτητές του αγώνα, οι οποίοι έκαναν την πρώτη αναγνωστική βόλτα, στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΟΤ-Βύζας Μεγάρων: Πάτησαν… χορτάρι οι διαιτητές του αγώνα

*Έγιναν γνωστές και οι 11άδες των δύο ομάδων, με τον Μιχάλη Κουτεντάκη να μην επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις, ενώ για το Βύζα βασικός είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κενδριστάκης.

Οι 11άδες των δύο ομάδων:

ΑΟΤ: Δημαράκης, Κουρουθιανάκης, Δουλγεράκης, Βρετός, Γιαννακάκης, Φραγκιαδουλάκης, Τριάντης(84΄ Τσακάνι), Καρταλιανάκης(84΄ Παπανδρέου), Παπαδάκης(75΄ Γερακιός), Μεταξάκης, Ζαφείρης

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσακάνι, Γερακιός, Σκατζάκης, Παπανδρέου, Παραθύρας, Φουντουλάκης, Χαλκιαδάκης, Σαβουιδακης, Παπαδομανωλάκης

Βύζας Μεγάρων: Πορανίδης, Δρυμούσης(59΄ Στρατιδάκης), Μανώλιας, Σαχόλι, Φυσαράκης, Φλέγκας, Μανώλης, Κενδριστάκης, Χατζημελετιάδης, Ατματζίδης, Κωνσταντινίδης

Στον πάγκο είναι οι: Παϊκόπουλος, Στρατιδάκης, Λύγδας, Τσίγκρης, Φρυγάνας, Κούφης, Πεκίνι, Καραγιάννης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P