Η απόφαση της ΕΠΟ για τις εκλογές της 15ης Μάϊου

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, γνωστοποίησε-επισημοποίησε την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας, βάσει της οποίας, κρίθηκε άκυρη η απόφαση 107 που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου με την οποία είχε συγκροτηθεί ο κατάλογος των μελών που θα έχουν δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές της 15ης Μαΐου. 

Επί της ουσίας, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με απόφασή του, ακυρώνει την απόφαση της ΕΠΣΗ και πλέον θα πρέπει η ίδια, να καταρτίσει εκ νέου τον κατάλογο των σωματείων που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της 15ης Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:  «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

ADVERTISING

Δέχεται την από 2.5.2022 και με αριθμ. κατάθ. 12052/3.5.2022, προσφυγή–αίτηση των σωματείων με τις επωνυμίες: 1) «ΜΙΝΩΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ» και 2) «ΓΟΡΤΥΣ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ».

Ακυρώνει την υπ’ αριθμ. 107/26.4.2022 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του καθ’ ου δευτεροβάθμιου σωματείου με την επωνυμία «Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ».

Διατάσσει: α) την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου, εκ ποσού διακοσίων (200,00) ευρώ, στα νικήσαντα προσφεύγοντα σωματεία και β) την εισαγωγή στο Ταμείο της Ε.Π.Ο. των εκ ποσού εξακοσίων (600,00) ευρώ τελών λειτουργίας, που προκαταβλήθηκαν από τα προσφεύγοντα σωματεία με το υπ’ αριθμ. 389/10.05.2022 παράβολο της Ε.Π.Ο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content