Β2 ΕΠΣΗ: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Μία αγωνιστική μένει για την ολοκλήρωση της Β2 ΕΠΣΗ, με τους Νέους Αλμυρού να βρίσκονται μία ανάσα από τον τίτλο, ωστόσο το φορμαρισμένο Άλογο είναι ακόμα… ζωντανό!

Με μία αναμέτρηση να απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας στη Β2, δύο ομάδες «παλεύουν» για την κατάκτηση του τίτλου και πως τα έφερε έτσι η μοίρα, ώστε Νέοι Αλμυρού και Άλογο Μαλεβιζίου να κοντράρονται μεταξύ τους, σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρωταθλητή!

Οι Νέοι Αλμυρού οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος με 50 βαθμούς, με το Άλογο Μαλεβιζίου να ακολουθεί σε απόσταση 3 βαθμών και το μεταξύ τους παιχνίδι να απομένει για τη… στέψη του πρωταθλητή!

ADVERTISING

Οι δύο «μονομάχοι» μάλιστα κοντράρονται στην Τύλισο την τελευταία αγωνιστική εκεί όπου το 2ο Άλογο υποδέχεται τους Νέους Αλμυρού.

Η κατάσταση ωστόσο δεν είναι τόσο… απλή, καθώς σε ενδεχόμενη νίκη του Αλόγου θα πάμε σε ισοβαθμία στην κορυφή, εκεί που αυτή την ώρα τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη!

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως στο πρώτο παιχνίδι οι Νέοι Αλμυρού είχαν επικρατήσει με 3-1 του αντιπάλου τους με συνέπεια το Άλογο να θέλει νίκη με 3-0 για να πάρει τον τίτλο! Σε περίπτωση νίκης του Αλόγου με ένα ή δύο γκολ διαφορά, τότε οι Νέοι Αλμυρού θα πανηγυρίσουν τον τίτλο!

ADVERTISING

Ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη ισοβαθμία που θα έχει στο νου του το Άλογο καθώς στην 3η θέση ο Ζαρός ακολουθεί με 45 βαθμούς. Έτσι σε ενδεχόμενη νίκη του Ζαρού και ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής, τότε οι Νέοι Αλμυρού θα πανηγυρίσουν τον τίτλο ενώ θα υπάρξει ισοβαθμία στους 48 βαθμούς στη 2η θέση, ανάμεσα σε Ζαρό και Άλογο!

Εκεί υπερτερεί η ομάδα του Ζαρού, καθώς στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Ζαρός επικράτησε στην έδρα του με 2-0, ενώ το Άλογο με 2-1!

Όπως γίνεται αντιληπτό η τελευταία αγωνιστική αναμένεται… φωτιά, με το Άλογο μάλιστα να μπορεί να βρεθεί από την 1η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο, μέχρι και την 3η και να μείνει με… άδεια χέρια!

ADVERTISING

Υπενθυμίζουμε πως η 2η θέση οδηγεί σε αγώνες μπαράζ με το 2ο της Β1 Κατηγορίας, με το νικητή να εξασφαλίζει την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ!

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

[wpse_matches competition=”93306″ cdate=”2022-05-15″]

ADVERTISING

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”93306″]Click to Hide Advanced Floating Content